Az miért van mindig úgy, hogy az értelmes embereknek sokkal nehezebb párt találniuk?
Te vagy az értelmes ember?
Üdv néked!
Mert rondábbak.
Ez egy kb. általános iskolai természetes szelekció.
A helyes fiúk bulizgatnak, csajozgatnak, a tanulmányaikkal nem törődnek annyira. De mivel a csúnya fiúkkal senki nem akar bulizni, így ők a tanulást veszik komolyan, így sokkal intelligensebb, értelmesebb emberekké válnak, ugyanakkor - még ha idővel meg is szépülnek - a csajozásban nem lesz annyi rutinjuk, gyámoltalanok lesznek ilyen téren.
"Mert rondábbak."
Fiatalon.
Egyébként igazad van.
mert vannak igényeim,mert nem tudok bárkit bárkinek nézni,mert elvárom hogy valaki legyen,mert elvárom hogy egyedi legyen,legalább egy árnyék legyen mellettem
komoly kapcsolat,mire való dolog? nehéz,és fárasztó,dugjatok fiaim! dugjatok.
az még nekem is megy
gyűlöltem tanulni,semmibe nem néztem soha,meg is látszik? mert így akarom!
de külsőre jóképű,megnyerő vagyok,jó ez így.
a másik felével is egyetértek,cenzúra,mindenütt,de ez is csak küzdelem mint minden,az életben
minden az,nem élvezni a harcot,a fájdalmat? nem lehet!
Ecsetelhetem? Oké!
Általánosságban az értelmes férfi:
— külsőre kevésbé vonzó (általában),
— okoskodónak tűnő (pedig nem feltétlenül az),
— önkritikával rendelkezik,
— inkább szeret adni, mint kapni,
— előbb gondolkodik, aztán cselekszik,
— önmagát adja, nem színészkedik, nem bújik maszk mögé.
Valljuk be, ez bizony kevésbé vonzó a nőknek.
Általánosságban az értelmes nő:
— külsőre elfogadható kategória (általában),
— gyanakvó, kételkedő, sok lépéssel előtted jár (későbbi taktikázáshoz, számonkéréshez nélkülözhetetlen),
— folyamatosan tesztelő, az ismerkedést szűrési szándékkal akadályokba ütköztető, később kapcsolatban is gyakran alkalmazza a vizsgáztatást, emiatt kapcsolatmérgező,
— válogató, szelektáló (hiszen megteheti), olykor finnyáskodó, kényeskedő,
— áskálódó, ármánykodó, olykor már-már szаrkavaró kategória,
— őszintétlen, alkalmazkodást, együttérzést, megértést színlelő,
— konfliktuskreátor, mindig forr körülötte a levegő, sosincs egy perc nyugta sem,
— sok esetben karrierista életmódot él, ami a gátlástalan törtetést vonzza magába.
Na én ezek miatt kerülöm a művelt, pengeeszű, fifikás nőket, mert mind pszichopaták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!