Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én ilyen vagyok akkor felejtsem el a lányokat?

Figyelt kérdés
Keveset beszélek, nincsenek barátaim. Régebben az iskolában, most a munkahelyen időnként bántanak, kiközösítenek. Nagyon szerencsétlennek érzem magam ezek miatt. Szeretnék barátnőt de ezek miatt eléggé lehetetlennek érzem, pedig ha valaki jobban megismer, tudja hogy nem vagyok én olyan rossz ember...
2020. jún. 5. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

A nők 99 %-ának talpraesett, nagydumás, humoros, jóképű férfi kell, akinek legalább olyan szintű a végzettsége, mint az övé és jó állása van.

Ez után a komment után elkezdenek majd jönni pont ők a szent dumáikkal és 0 %-ig lepontozzák a kommentemet, pedig tudják, hogy igazam van.

2020. jún. 5. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Oooo van egy jó pár ilyen az ellenkező nemből is akinek tuti bejönnél. Nincs minden veszve... Séró belő és indulás.. 😁😁😅 Mindenkinek megvan a párja a világban.. Állítólag 😌
2020. jún. 5. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Ebben az az igénytelenség, hogy az életed minősége szar, de nő kell. Előbb rendbe kéne tenni az életed.
2020. jún. 5. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha a munkahelyen ilyenek veled vágj vissza! Gondolom ugyanaz a munkakörük és többnek érzik magukat. Jellemző! Nem érzed azt, hogy kicsit messzire mennek? Küld el őket a pitsába. Ha alapból kevés az önbecsülésed és ezek a nyomik még "neked esnek"(sértegetnek, beszólnak, kigúnyolnak) akkor ki fogsz készülni, ha nem szólsz vissza. Egy munka nem ér annyit, hogy kicsináljanak.

Ha jobb nem jut eszedbe küld el őket az anyjukba. Ha besértődnek mond azt neki, hogy ő provokálta ki. Nyeljen ő is, ahogy te is nyeltél. Ne hagyd magad!

2020. jún. 5. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Változz meg! De magad miatt, hogy legyen önbizalmad
2020. jún. 5. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Az általad leírt sorok közül kikacsintó MENTALITÁSODDAL vannak súlyos gondok, kérdező. És ezt minden nő pillanatok alatt levágja.

Amúgy te egy párkapcsolatban is kevés beszédű szándékoznál maradni?

2020. jún. 6. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Egy sokat beszelo lanynal elvaras,h ne beszelj sokat. Illetve,ha minden idejet veled akarja tolteni,elony,ha nincsenek barataid.

Nekem is olyan pasim van,h nincsenek baratai. :)

2020. jún. 6. 02:08
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem van esélyed. Bár valamennyire próbáld meg összekapni magad. Mindenféle nő létezik, biztos találsz magadhoz illőt.
2020. jún. 6. 02:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Először is gondold át az életedet. Akarsz áldozat lenni? Ha úgy tekintesz magadra akkor a férgek megérzik a vérszagot.

Amúgy a nőkkel a kapcsolatban...te eltudod képzelni hogy valakinek van egy bombanője de közben a melóhelyén porrá alázzák és hagyja? Ha van is ilyen....az ritka. Ne csajozz, előbb rakd rendbe magad.

Keress új munkahelyet. Ha találsz mondj fel. Felmondásnál kulturáltan, higgadtan mond el a SZEMÜKBE hogy ilyen mérgező légkörben nem vagy hajlandó tovább dolgozni és minősíthetetlen ahogy veled mint kollégával bánnak.

Ha valakinek a szemébe mondod a dolgokat akkor a harag is csillapodni fog. Ha csak a háta mögött beszéled ki akkor az fokozza a haragot.

Azt nem szabad hagyni hogy alázzanak hosszú ideig. Előbb utóbb kijön a feszültség és lehet valami őrültséget fogsz csinálni, előzd meg.

2020. jún. 6. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Előbb tedd rendbe az életed. Tudom, hogy ilyen személyiséggel nagyon nehéz ismerkedni, én is szoc. fóbiás voltam nagyon sokáig, míg le nem küzdöttem. Olvass a szociális fóbiáról, szerintem ha azt megoldod, és szerzel barátokat, akkor már a nőkkel sem lesz gond.

Ha gondolod, írj privátot.

2020. jún. 6. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!