Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs a korosztalyban férfi? miért van az hogy így közel 30hoz csak 20 éves pasik vannak a felhozatalban?!
Figyelt kérdés
igazából a baj az, hogy komoly kapcsolatot ők nem akarnak, ami oké. a korosztalyomban pedig már házasságban él nagy többség.2020. jún. 4. 23:13
31/32 anonim válasza:
#24: Ezzel a válaszoddal mondjuk, igazoltad azt, amit írtunk.
De, mennyivel jobb az önbizalomhiányra fogni.
32/32 anonim válasza:
#30, nem kell eljátszani semmit, egyszerűen az embernek az előnyös tulajdonságaira kell helyezni a hangsúlyt... ha nem vagyok egy szépség, de pl. szórakoztató beszélgetőtárs vagyok, akkor azzal hívom fel magamra a figyelmet, olyan helyzeteket keresek az ismerkedésre, ahol ezt az előnyömet tudom kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!