Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs a korosztalyban férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs a korosztalyban férfi? miért van az hogy így közel 30hoz csak 20 éves pasik vannak a felhozatalban?!

Figyelt kérdés
igazából a baj az, hogy komoly kapcsolatot ők nem akarnak, ami oké. a korosztalyomban pedig már házasságban él nagy többség.

2020. jún. 4. 23:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Én anno 30-as férfiként nem igazán a 30-as nőket kerestem...
2020. jún. 5. 00:31
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Hozzád a 35-40 éves illő pasik már foglaltak, vagy szájukat égetve félnek egy újabb komoly kapcsolattól.
2020. jún. 5. 04:00
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
32 évesen én a 25-28 körüli nőket preferálom, de persze nincs kőbe vésve semmi. Amúgy van 30-as férfi bőven, csak lehet hogy nem ugorják meg nálad a szintet.
2020. jún. 5. 05:30
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Saját baráti társaságomból kiindulva kapásból eszembe jut 10 ember 25 és 35 év közötti korosztályból akiknek nincs senkije. A legtöbbjüknek évek óta. Közülük azért a legtöbb teljesen normális és mégsincs senkije. Nekem sincs. Szóval vannak normális férfiak, de ők azok akiknek senki nem "jut". Akiket nem vesznek észre és vesznek emberszámba. Ugyanaz a pár "páva", kigyúrt, BMW-s, "nagymenő"-re bukik az összes csaj, még azok is akik amúgy normálisabbnak tűnnek. Gondolom kérdező te is ezek között vagy...
2020. jún. 5. 06:18
 15/32 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél konkrétan? Én 38F vagyok.
2020. jún. 5. 06:41
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
29F vagyok és tököm kivan a "dísz" nőkkel. Meg az olyan nőkkel, akik akarnak vmit papíron, de nem látok bennül motivációt. Meszélgetést másnap nem kezdeményez. Mikor legszivesebben már családot alapítanék egy adott ismetetség után.
2020. jún. 5. 06:56
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Istenem, felejtsétek már el ezeket az inceles marhaságokat. Nem hiszem h meg nem unjatok. Persze, csakis és kizárólag, de tényleg semmi más oka nem lehet annak h a kérdeznék nincs párja, csakis az h magasra tette a lécet. Sőt, mi több, irreálisan magasra! Mert az élő sem fordulhat h szimplán csak nincs a környezetében olyan, akivel kapcsolatot tudna elkepzelni. Lehet h a tarskereso oldalakat gusztustalan a tartja. Lehet nincs is ideje és energiája ezzel foglalkozni, mert annyira lekoti a munkája, de ettől függetlenül jól esne egy társ. S akkor még ki sem tértünk az egyéb elvarasokra. De oké, legyen nektek igazatok, nézzük azt a lécet. Mondjuk ne legyen 20 év a korkulonbseg, ne kelljen kiszolgalbi és körbe takarítani, mint egy csecsemőt, legyen felnőtt, ne azzal télen a nap h egész nap a számítógép előtt poshad. Akarjon ő is közös programokat. Egyezzen a jövőről alkotott elképzelésünk. Tehát ha én gyereket akarok, akkor nem fogok osszejonni olyannal, aki még nem akar. Ugyanez a helyzet a házassággal. Egyezzen valamennyire a vilagnezetunk is. Egy laposfold hivovel sem fogok osszejonni.

És mily meglepő, sehol nem ejtettem szót a kulsorol. Ugyanis hihetetlenül sokadlagos. A legutóbbi parkapcsolatom, ami egy évig tartott, a párom velem egymaga volt és hatalmas hasa volt. Ténylegesen kövér volt, de egyáltalán nem zavart. Imádtam öt. Előtte 10 évig voltam kapcsolatban, ott a páromnak egy 30 éves opelja volt. De felesleges is ezeket szájba rágni, h nem a külső és a pénz a döntő, mert úgysem hiszitek el és most is elhordjatok majd a nőket mindennek. Nem azt az egy bőr, aki miatt rosszul érzitek magatokat, hanem a világ minden nőket. Hát gratulálok nektek...

2020. jún. 5. 08:05
 18/32 anonim ***** válasza:
én 28 vagyok, nincs barátnőm de nem is keresek senkit. van ez így is.
2020. jún. 5. 08:15
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
A levegőnek nézett, korosztályodból valókat szedd elő és meglesz a bőség zavara
2020. jún. 5. 08:39
 20/32 anonim ***** válasza:

#17:

"Persze, csakis és kizárólag, de tényleg semmi más oka nem lehet annak h a kérdeznék nincs párja, csakis az h magasra tette a lécet." <---> "Mert az élő sem fordulhat h szimplán csak nincs a környezetében olyan, akivel kapcsolatot tudna elkepzelni. Lehet h a tarskereso oldalakat gusztustalan a tartja. Lehet nincs is ideje és energiája ezzel foglalkozni, mert annyira lekoti a munkája, de ettől függetlenül jól esne egy társ. S akkor még ki sem tértünk az egyéb elvarasokra."

Tehát mégis túl magasra tette a lécet. Vagy írhatnám azt is, hogy ahhoz képest, amit ő nyújtani tud, túl sok amit kér. Ha az utcában a szomszéd el tudja adni a házát 10 millióért, az utca végén is elkelt egy 12-ért és a szemben levőt is megvették 11-ért, az nem jelenti azt, hogy az enyém is automatikusan ennyit ér.

2020. jún. 5. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!