Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs a korosztalyban férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs a korosztalyban férfi? miért van az hogy így közel 30hoz csak 20 éves pasik vannak a felhozatalban?!

Figyelt kérdés
igazából a baj az, hogy komoly kapcsolatot ők nem akarnak, ami oké. a korosztalyomban pedig már házasságban él nagy többség.

2020. jún. 4. 23:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

17# Mások meg azt írják hogy ők közel harminc évesen a legkelendőbbek és napiszinten van udvarlójuk.

Felmész tinderre és egyből 50 matched van ha átlagos a külsőd, társkeresőkön ugyanez.

Szóval aki azt mondja hogy ennyi lehetőségből nem talál magának egy értelmes embert, ott igenis baj van, és nem valószínű hogy egy egész férfigeneráció a hibás.

2020. jún. 5. 09:26
 22/32 anonim ***** válasza:
"21# Mások meg azt írják hogy ők közel harminc évesen a legkelendőbbek és napiszinten van udvarlójuk." - egyébként ez az én tapasztalatom szerint is így van, pont ezért nincsenek rászorulva a 30-as nőkre. Szóval a választékból nyilván azokat fogják favorizálni, akik mellett még lehet pár nyugott évük, és nem a másik biológiai órájának hangos ketyegését kell hallgatniuk...
2020. jún. 5. 10:09
 23/32 anonim ***** válasza:

A francokat. Ez megint egy általános marhaság.

Minden ember tudja hogy minden korosztályban vannak normális férfiak és nők.

Te kerülöd el őket vagy észre sem veszed.

Mai napig folyamatosan szakítanak is és lesznek sokan egyedülállóak.

Minden embernek van legalább 1 30 körüli feletti ismerőse aki egyedülálló és normális.

Ergo millió ilyen ember van.

2020. jún. 5. 10:36
 24/32 A kérdező kommentje:
az annyira aranyos h tudjátok itt páran, milyen magasan van az a léc, vagy mennyire vagyok finnyás És esetleg még beképzelt is h nekem senki sem jó 😃😅
2020. jún. 5. 17:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Ez egy pártalálás szempontjából szerencsétlen időszak. Ebben a korban kötik az első házasságukat, születnek gyerekeik, de legalábbis megvan már az a nő, akivel később ezekbe belevágnak. Kevesebben vannak egyedül, és akik igen, azokkal nehéz összefutni, illetve jó néhányan közülük okkal vannak egyedül... Pár év múlva jönnek a válások, szétmennek, talán majd akkor.
2020. jún. 5. 17:50
 26/32 anonim ***** válasza:
"Pár év múlva jönnek a válások, szétmennek, talán majd akkor." - akik megégették már magukat, azok végképp nem akarnak csöbörből vödörbe kerülni... úgyhogy itt tényleg azon műlik, hogy milyenek a Kérdező elvárásai, közeli tervei...
2020. jún. 5. 17:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Én 34F vagyok, egyedül vagyok, mert a ronda a külsőm
2020. jún. 5. 18:24
 28/32 anonim ***** válasza:
#27, ugyan, én se vagyok egy macsóhimzés:)), aztán 23 éve élek boldog párkapcsolatban. A tapasztalatom szerint a párkeresők kisebbségi komplexusai sokkal gyakrabban akadályok a pártalálásban, mint a külső vagy épp az anyagi helyzet... az ugyanis törvényszerű, hoogy aki önmagát leértékeli, azt más is le fogja értékelni.
2020. jún. 5. 18:33
 29/32 A kérdező kommentje:
az utolsó Hozzászólóval már jobban egyetértek, valóban az önbizalom hiány nagy mumus... nehéz elhinni h kell is az ember valakinek
2020. jún. 5. 21:06
 30/32 anonim ***** válasza:

28.

Ezzel amúgy nagyjából egyetértek, de egy ronda ember, ha eljátssza a normálist vagy a nagy önbizalmút az nem üt vissza és lesz belőle komikus jelenség?

2020. jún. 5. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!