Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek legalább 20 éves koráig nem volt kapcsolata! Ti ezt hogyan élitek meg? Hogyan álltok hozzá a kérdéshez?
Hát, még akkor sem kellett volna, mert nem a megfelelő emberrel volt. De soha nem éreztem létfontosságúnak, mindig úgy voltam vele, hogy majd ha úgy alakul, de nem kerestem direkt valakit, csak hogy legyen. Mostanra találtam valaki olyat, akivel tényleg nem úgy látom a dolgokat, hogy majd egyszer vége lesz, eddig akár várhattam is volna, bár a korábbi tapasztalat jó arra, hogy lássam, hogy ez mennyivel jobb.
24/L
25 évesen lett először barátnőm. Igazából én nem akartam addig senkitől sem többet barátságnál. Nem éreztem magam rosszul.
Alapvetően boldog voltam az életemben, mert pörgő bulizós életet éltem nők nélkül. Jó döntésnek tekintem így 30 évesen visszanézve. Hiszen 16-24 éves koromig többet voltam olyan állapotban amit jobb hogy nem látott egy barátnő. Hiszen gondolj bele: bármit megtehetsz és nem kell máshoz alkalmazkodnod.
Aztán ha majd úgy érzed, hogy megtaláltad azt a bizonyos valakit akkor már nem kell elviselnie a "kiélős" korszakodat.
Amúgy nem az első barátnőm lett az igazi, az egy jó lecke volt :)
30F
19 évesen lett először kapcsolatom, már közel voltam a 20-hoz.
Nálam az lehetett az ok, hogy anyukám úgymond elég szigorú, a kapcsolatot illetően konzervatív. Még most sem törődött bele teljesen, hogy nekem kapcsolatom van, és szexelek, pedig már lassan a 25-öt töltöm. Szóval a szülők hatása sajnos elég jelentős e kérdésben, de ha felnősz, elkezdesz érzelmileg leválni, akkor jobb lesz.
20 évesen találtam meg azt a férfit aki megmozgatott, aki izgalmat és vágyat váltott ki belőlem.
Bevallom, nekem vele minden tökéletes volt! Az első csókom gondolatával még most is beleremegek, ha eszembe jut, amit tőle kaptam. Semmit nem siettünk el, szép lassan építettünk fel mindent, és egy olyan szerelmi életet kaptam tőle, ami már-már filmbeillő. Szinte minden nőnek/lánynak ilyen első kapcsolatot kívánnék.
Azt mondom, hogy erre maximálisan megérte várni!
20 éves korom előtt egy gimis "kapcsolatom" volt. Majd 22 évesen volt egy komolyabbnak mondható 2 évig tartó kapcsolatom.
Semmiről nem maradtál le, ha nem volt 20 éves korodig senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!