Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós pasinak is lehet manapság kapcsolata?
Nem!
A mackók és a homoszexuálisok 1 milliárd évvel ezelőtt kihaltak.
nem lenne egyszerübb tenni valamit azért h ne legyél mackós? :) engem nem zavar, ha valaki az, nem azért kérdezem, de ha ennyire zavar téged, plusz itt irta valaki hogy akár több év is lehet mire találsz párt....
sporoltj, étkezz rendesen és nem csak pár kiló fog lemenni, hanem egy kis önbizalom is fel. ráadásul az egészségednek is jót tesz, nagyon jól éreznéd magad a bőrödben. most biztos nagyon rosszul vagy lelkileg, ezért kérdezel itt ilyneket.
Hazánk Európa legelhízottabb országa. Rengeteg kövér ember van párkapcsolatban.
Az egészséged miatt jó lenne lefogyni.
Hogyne lehetne nekem bejön a maci alkat.
31N
26 vagyok, sosem volt még senkim. Még csókban, se randiban sem volt részem.
S gondolom én azért, mert nem vékony az alkatom, hanem duci.
Persze, bánt ez. Hisz én is vágyok egy párra, akit szerethetek s rossz úgy élni, hogy még mindig nem lehetett benne részem.
Igazából a sok éves örlődés, depresszió minden téren tönkretett, szóval nem is célom így egy kapcsolat, megváltozni sem akarok. Eddig is éltem így, csak menni fog legalább ugyan ennyi évig, de nem bánnám, ha kevesebb lenne, mert nem élvezem így az életet s nem szeretek élni.
Nem érdekel ki szerint sajnáltatom magam s igen, ilyen hozzá állással sportosan se kellenék senkinek, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!