Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz érzés lehet az ha valakinek sosem lesz kapcsolata?
Igen, rossz érzés, de bele kell törődni, el kell fogadni és táplálkozni más kapcsolatokból. Segíteni másokon, hogy ne a magad sanyarú sorsával légy elfoglalva, hanem tudj örülni mások boldogságának.
L
Nyilván rossz.
Rossz érzés volt általános sulisként meg tiniként, mikor mindenki ismerkedett, "járt" meg csajozott. Rossz érzés volt egyetemistaként, bár ott alapvetően voltak alakulóban csajok és barátnőm is akadt 1-2.
És rossz érzés mos6t 30 évesen felnőttként. LEgtöbb ismerősöm rég kapcsolatban él, együtt a párjával, lakás, gyerek, közös élet. Én meg bármennyire is akarom, nem találok senkit.
Az elmúlt pár évben elég jól berendezkedtem, önismeretileg fejlődtem, találtam hobbit, elfoglaltságot, munkát, vannak barátaim, gyakorlatilag ugyanúgy élek mint bárki, csak pár nélkül. Egyrészt boldognak tudom mondani magam egyedül is. Másrészt néha mikor nem úgy alakul egy látszólagos "kapcsolat" és realizálom hogy ugyanúgy egyedül maradok, szinte össze tudok omlani.
Több mint 3 éve csak futó kalandjaim vannak. Unom. Meg akarok állapodni. 2 dolgot csinálok: nem feszülök rá, és fejlesztem magam testileg-lelkileg. Illetve érzem, hogy idén össze fog jönni végre. Pozitívan kell hozzáállni!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!