Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés olyan lánynak lenni, akinek akkor van kapcsolata, amikor akar?
szerintem lányként mindenkinek van erre lehetősége. maximum az önbizalma miatt nincs.
de fiúként is kellene hogy legyen, csak tenni kell a külsőért. első benyomás szinte csak azon múlik, hiszen önbizalmat is ad.
19/l
OFF:
#1-esnek: hidd el, nem olyan jó srácban. Megterhelő. Nagyon sok csaj felszínes és agyilag zokni. Nagyon nehéz megtalálni az értelmes nőket.
ON:
szerintem a normális lányoknak is megterhelő ez, ugyanúgy sok a gyökér pasi. Ja, ha ribi? Akkor fényezi az egóját.
Erre én is kíváncsi lennék. Pont ma gondolkodtam azon, hogy van 2-3 lány osztálytársam, akiknek mindig annyi "pasiügyük" van, hogy nem tudják eldönteni sose, hogy kivel járjanak. De ezt nem lenézésből írom, mert amúgy bírom őket, csak engem is érdekelne, hogy hogy csinálják. :D
16/L
Jó érzés... volt, mikor még ilyen voltam. Az utóbbi években már nem jön össze (önbizalom lecsökkent) és nyomorultul érzem magam.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!