Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy a ki nem mondott szavak, érzések akár testi fájdalmat is okozhatnak?
Dehogynem szokott fájni a hasam / fejem idegességembe ! Általában akkor jön rám mikor valahová menni kell.
Csak azért kérdezem, mert van egy fiú akibe minden akaratom ellenére beleszerettem,pedig nem lenne szabad (még mielőtt megkérdezitek miért nem szabad szeretnem, azért mert foglalt)és már annyira elviselhetetlen ez az érzés, hogy hiába szeretem nem lehet az enyém még akkor se, ha közel akar kerülni hozzám,hogy felemészt... Legszívesebben kikiabálnám a világba,hogy mennyire oda vagyok érte,legszívesebben elmondanám neki mit érzek iránta...de nem lehet... És már fáj a fejem, néha a szívembe is beleszokott szúródni,és olyan, mintha vmi szorítaná a szívem.
Dehogynem szokott fájni a hasam / fejem idegességembe ! Általában akkor jön rám mikor valahová menni kell.
Csak azért kérdezem, mert van egy fiú akibe minden akaratom ellenére beleszerettem,pedig nem lenne szabad (még mielőtt megkérdezitek miért nem szabad szeretnem, azért mert foglalt)és már annyira elviselhetetlen ez az érzés, hogy hiába szeretem nem lehet az enyém még akkor se, ha közel akar kerülni hozzám,hogy felemészt... Legszívesebben kikiabálnám a világba,hogy mennyire oda vagyok érte,legszívesebben elmondanám neki mit érzek iránta...de nem lehet... ( Ezért is vagyok muszály vele szemét módon viselkedni)
És már fáj a fejem, néha a szívembe is beleszokott szúródni,és olyan, mintha vmi szorítaná a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!