Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelnek minősülök, ha 25 évesen szűz vagyok, sosem csókolóztam, de ezért csak magamat hibáztatom, és a nőket általánosságban szeretem, figyelmes és tapintatos vagyok velük?
A második. De én is ott vagyok, mert a klasszikus incelek közé nem illek - szerencsére - de a normális emberek közé sem. Igaz én "csókolóztam" már - hidd el, nem olyan jó, mint mondják - és szexuálisan sem vagyok teljesen tapasztalatlan, volt 2 többé-kevésbé kapcsolatom, ha nem lennék ilyen szerencsétlen hülye, akkor lehetne még, csak hát... Fletó bátyámat idézve: "Elkúrtam, nem kicsit - nagyon" az életem.
De én se hibáztatok mást. Nem is lenne tisztességes. Na jó esetleg azt aki gyerekként eléggé sokat gáncsoskodott számomra, nem jó esélyekkel indultam. De a többi már az én saram.
3.
Mindörökké ánem. Egyedül a vége az ami teljesen igaz, a többin lehet változtatni is.
Nem, nem vagy incel, mert tisztában vagy a hiányosságaiddal és nem kezdted el zsigerből utálni a nőket illetve nem várod el tőlük, hogy lefeküdjenek veled, csak mert az "jár".
Nem vagy incel. Csak még nem jött össze, de ahogy a kérdésből kiveszen, tudod mi az oka, így változtatni is tudsz.
Én téged nem tartalak incelnek, csak még nem találtál párt.
Az incel nekem a nőgyűlölő, nőket szapuló, saját magán kívül mindent és mindenkit hibáztató, a balfszságaikat tényként kezelő lúzer hülye gyerek, akikből itt is vannak páran. Nem sokan, de annál hangosabban és aktívabban.
Kérdező, bízom benne, hogy hamarosan találsz egy hozzád illő lányt.
Incel az, aki akarata ellenére van egyedül. Tehát szeretne kapcsolatot, de valamiért nem sikerül neki.
Akikről a 6-os válaszoló ír, azok nem egyszerűen incelek, hanem antiszociális, sokszor mentálisan is beteg emberek. Lehet, hogy mellette incelek is, de ilyen embereket találsz kapcsolatban is, szóval nem feltétlenül függenek össze ezek a tulajdonságok az incelséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!