Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők online társkeresőkön való elképesztő válogatóssága az oka annak, hogy egyre több az incel. Ennek ellenére a nők mégis szánalmasnak, nevetségesnek tartják az inceleket. Miért?
Talán nem kéne így nevezni őket, lehet, de amikor a nő lesz a büdös kurwa, és számon van kérve, mi az, hogy a Józsival táncolt, mi az, hogy a Pistával lefeküdt, neki bezzeg egy csókot sem enged, és mekkora egy rohadt szemét...
Meg kurwa, mert IncelVince megmagyarázza, hogy azért nem kell a nőnek, mert nincs elég pénze, pedig amúgy ő lenne a rendes srác, akinek arany szíve van. De ha visszautasítás éri, szíve szerint le is gyilkolná a nőt, meg azokat a pasikat is, akik sikeresebbek nála.
Pszichológiai értelemben sajnos igenis probléma van.
Értek atrocitások az ilyen fazonokkal, túlléptem, de most az utolsó túl friss, túl durva ahhoz, hogy kívülről nézzem a dolgot, főleg, hogy olyan személytől ért, akitől nem vártam, mert a helyzet se volt alapból olyan, hogy bármibe ringassa magát, és végül én lettem a köc$ög. Tudom, milyenek ezek a srácok, de évekig azt gondoltam, ő nem olyan. Mikor szembesültem vele, hogy dehogynem, ráadásul én lettem a célpont, most érzékenyebben érint.
Most már jobban átlátom a dolgot. Ezek valóban lelki problémák, hogyha így történt. Ez sajnálatos, viszont nem tudom, hogy ők milyenek, hogyan viselkednek az élet egyéb területein.
Engem legalább ugyanilyen érzékenyen érint ez a téma, csak a másik oldalról, mert én is incel vagyok. Szerintem az itt a baj, amit eredetileg is írtam, hogy egy sajnálatos közös helyzetből, a nő nélküli helyzetből kiindulva tévesen össze próbálnak minket mosni a nők. Pedig amint az elején is írtam, ez a kifejezés egy tág kategóriát jelent. Ez, ismétlem magam, olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy minden muszlim terrorista, vagy pedig minden szőke nő buta. Ugye milyen marhaságok ezek? Na, ugyanilyen marhaság egy ember esetleges jellembeli hiányosságait ráfogni a másik nemmel kapcsolatos sikertelenségére, amit jelen esetben az incel szó fejez ki. Ez a szó semleges, illetve egy sajnálatos helyzetet fejez ki.
Aki teszem azt, nyers modorú, másokkal tiszteletlen, az nincs összefüggésben a másik nemhez való viszonyával, illetve annyiban igen, hogy ez fokozza a frusztráltságát, tehát ront rajta. Ugyanígy, egy bűnöző hajlamú muszlim vallású emberből esetleg terrorista is lehet, de ez nem azért van, mert magát muszlimnak vallja, hanem mert eleve bűnöző hajlama van.
Visszatérve ezekre a fiúkra, férfiakra, lehet, hogy ők az élet más területein is ilyenek, csak ez a helyzet sajnos még dühösebbé teszi őket. Ha ez igaz, és tényleg ilyenek ők az élet más területein is, akiről írtál, akkor ki lehet jelenteni, hogy nem amiatt van a problémájuk, mert nők nélkül élnek, tehát incelek, hanem mert eleve ilyen negatív tulajdonságaik vannak, és erre az incelség, vagyis a nők nélküli állapot még rátesz sajnos. És mindebből következik, hogy sajnos kapcsolatban élve is lehetnek agresszívek az emberek akár szóban, akár tettlegesen is, de ez nem a másik nemhez való addigi viszony miatt van, hanem alaptulajdonsága egyes embereknek.
#6osnak, 17-esnek az incel (involuntarily celibate) jelentése akaratlan cölibátus. Ebbe beletartozik minden férfi és nő, aki hosszú ideig szex nélkül van, akaratán kívül.
Dezső is, aki a Siemesnnél dolgozik fejlesztőként, normális életet él két éve egyedül, de rá házas nők vagy olyan nők buknak, akik nem akarnak gyereket, miközben Dezső igen.
Juli is, aki elhagyta a férjét, mert az megcsalta, és három éve egyedül van, mert csak a jóképű pasiknak kellene egy menetre.
Bár tény, hogy Dezsőkből több van, mert a nő, ha akar kap szexet és innentől nem incel.
Ennek nem lett volna nehéz utánanézni. De megszokhattuk, hogy aki nem jóképű/csinos, az rögtön lúzer, selejt, drogos, alkoholista, ri.banc, stb. Ennyit rólatok, hitvány sz.arok.
#26: Mi sem bizonyítja jobban a felszínességüket és a teljes érzelmi sekélyességüket ezeknek az embereknek, minthogy prostituáltakat ajánlgatnak.
Nagyon sok incelben sajnos közös pont, hogy kiválóan olvasunk az emberekben, a legtöbbünk ezt a hosszú barátzónák alatt fejlesztette ki magában. Képesek vagyunk ráhangolódni bárki lelkére, ezért a prostituált számunkra egy félelmetes, taszító, groteszk hatást kelt, mi a fájdalmat és a kiégettséget, a férfigyűlöletet látjuk ezeknek a nőknek a szemében, nem tud megtéveszteni a drog hatásából fakadó mosoly és a megjátszott vágy.
Néha egy háziorvos vagy egy pszichológus szemében több empátiát és érzést fedezünk fel.
#29 mért kellene? Ha kötelezö lenne se kapnál rá pénzt,
A szájmaszk talán ingyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!