Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztően jóképű lennék?
Társkeresőn már az első nap egy tucat "match"-em volt, több csaj is rám írt. Az egyik 21 éves egész jó csaj azt írta, hogy "Szia :)", majd hozzáférést kért a privát képeimhez, majd öt perc múlva írta, hogy "Ne haragudj, hagylak Szia", mintha megsértődött volna, egy 21 éves szép vékony csaj.
Itt meg azt olvasom, hogy sokaknak milyen nehéz társkeresőn ismerkedni, meg senki sem ír vissza, nincsenek matchek.
Akkor ezek szerint én qrva jó pasi vagyok?
Ahogy a leveledből lejött a fotóid után a csaj is elköszönt!
Ok, legyél optimista, hátha neked bejön, de ne szálljon el az agyad!
Mindenki ismerkedni szeretne, rád írnak, aztán tovább állnak. Az első napokban ez várható lesz, aztán majd csökken az érdeklődés.
A leírtak alapján nem. Csak a beállított profil képed lehet érdekes, de a valóság csak egy "ne haragudj, inkább hagylak"-ra elég.
Az egód viszont tényleg ijesztő.
Ha ennyi eszed van...
Szerinted ,miért rázott le ,mert ilyen jó pasi vagy vagy mi??! Ostoba. Mily naív vagy te
Jaaaa! Az a 21 éves ! Ismerem. Pont akkor küldtem neki egy képet a farkamról és elment röhögni. Nyugi. Jó pasi vagy :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!