Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is para??
Beszélgetek egy ezer éves ismerősömmel.(én vagyok a nő 23, ő ffi 28)
Nagyon jóban voltunk régen, és most újra kb mindent megbeszélünk.
Sokmindenben tanácsot ad, nagyon bírom, jól kijövünk egymással, egy kicsit úgy érzem ő többet szeretne.
Kb fél éve szakítottunk az exemmel, egy se veled se nélküled kapcsolat volt,nagyon sokszor szakítottunk meg kibékültünk. ( ezt a srác akivel most dumálok, mindig tudta). Majd a napokban találkoztam az exemmel,még nálam volt pár ősrégi cucca, amit visszaadtam most neki, és mivel felnőtt ember módjára el tudtunk válni így ittunk egy kávét.. beszéltünk kb 15 percet és ennyi volt. (nagyon hosszú kapcsolat volt, 7év,de már semmit nem akarunk egymástól)
Maaajd,kiderül h a srác (akivel beszélgetek) annak a haverja látott minket az exemmel. és egyből írt a srácnak, h mi megint együtt vagyunk (??), erre a srác nem hitte el, kérte h csináljon rólunk egy képet (???), mert nem hitte el h tényleg én vagyok az, az exemmel. Szóval titokban konkrétan lefotózott minket a haverja.
Majd leteremt, h akkor közöttünk nem lesz semmi ,mert h én hogy lehetek ilyen hülye h megint visszamentem hozzá...
Szerintetek ez normális? Mert kissé meglepődtem amikor mondta h ne tagadjam h nem én voltam vele, mert még kép is van róla..
Tiltsd,az ilyen beteg ha már most követtet,lefotóztat,számon kér,később rosszabb lesz,úgy írom,hogy ilyen területen dolgozom. Intő jel ez,offold mindenhol,és legyél óvatos,ő már azt hiszi a tulajdona voltál részben azért számoltat el hogy kivel mit csinálsz,ha valaki ilyet tesz úgy hogy közötök nincs hozzá az súlyos beteg....
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!