Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok ciki? Lenn

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok. Szinte minden ismerosomnek volt/van parkapcsolata. Nekem nemjon ossze. Ismerkedtem fiukkal de nem ereztem semmit igy nem akartam hulyiteni oket. Nem erzem azt hogy valaki igazan megfogna. Leszbikus egyaltalan semmi hajlamom ra. Egy boltban dolgozom es ott sem kapok semmi megjegyzest. Igenyes apolt lany vagyok. Talan azert lehet ez mert meg az eletemet rendezgetem es nemvagyok magammal sem 100%ban tisztaban? Kerleek nyugtassatok meg hogy nemvagyok gaz 18 eves szuzkent. Elore koszonom.

egy paras lany🤣

2018. dec. 1. 21:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
24%

Ha az én koromban lennél lenne fura. Nyugodj meg inkább.

32/f

2018. dec. 1. 21:41
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Inkább becsülendő.
2018. dec. 1. 21:44
 3/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, a lelkem simogattad meg ezzel, koszonom:D:)
2018. dec. 1. 21:45
 4/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy fura. Semmi gond vele. Butaság. :) 30+/F
2018. dec. 1. 21:47
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
Párás lány? Vagy parás? Nem gáz, a pókhálónak nem jár le a szavatossági ideje. 🤣
2018. dec. 1. 21:50
 6/28 A kérdező kommentje:
Ez faaajt😬😂
2018. dec. 1. 21:51
 7/28 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon ciki vagy, mert ilyen ****** dolgokon gondolkozol és még meg is kérdezed. Elég buta vagy, már bocs.
2018. dec. 1. 21:57
 8/28 A kérdező kommentje:
Engem ez tenyleg erdekel, neharagudj, ha irrital a kerdesem lepj tovabb:)
2018. dec. 1. 21:57
 9/28 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerűen csak nem értem, hogy valakinek hogy van ideje ilyen dolgokon agyalni. Miért tartod olyan életbevágóan fontos dolognak? Csak ezt nem értem.
2018. dec. 1. 21:58
 10/28 A kérdező kommentje:
Kövezz meg, de olvasva ezt az oldalt itt minden kérdés előfordul, kivéve életbevágó:D ha zavar, lepj tovabb:) minden fiatal elgondolkodik ezen, kiveve te ugytunik:D na szia.
2018. dec. 1. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!