Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok ciki? Lenn

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok. Szinte minden ismerosomnek volt/van parkapcsolata. Nekem nemjon ossze. Ismerkedtem fiukkal de nem ereztem semmit igy nem akartam hulyiteni oket. Nem erzem azt hogy valaki igazan megfogna. Leszbikus egyaltalan semmi hajlamom ra. Egy boltban dolgozom es ott sem kapok semmi megjegyzest. Igenyes apolt lany vagyok. Talan azert lehet ez mert meg az eletemet rendezgetem es nemvagyok magammal sem 100%ban tisztaban? Kerleek nyugtassatok meg hogy nemvagyok gaz 18 eves szuzkent. Elore koszonom.

egy paras lany🤣

2018. dec. 1. 21:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tök normális igény a kérdező korában az igény, miszerint próbálnának beilleszkedni egy társadalomba és keresik benne a helyüket. A gond inkább ott van, hogy nincs hova. Már csak egyének vannak kérdező.

32/f

2018. dec. 1. 22:28
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

Azért vagytok megfelelési kényszerben, mert állandóan nyomogatjátok az okostelefont, Instagramot, Facebookot használtok, ahol ömlik a töménytelen ferdites a szépséget, vonzerőt illetően.

A haverjajtok is ilyenek és nem akartok kilogni, inkább megcsináltok minden hülyeseget, csak jó arcnak tartsanak. Hm...

2018. dec. 1. 22:31
 23/28 anonim ***** válasza:

Az nem ciki, hogy még nem volt senkid.

Biztos, hogy nem kapsz megjegyzéseket? Semmit? Nem csak nem veszed észre? Hogy nézel ki?

Én is dologztam boltban, és el voltam árasztva bókokkal. Pedig nem vagyok egy túlzottan szép lány, bár nem tartom magam csúnyának sem.

2018. dec. 2. 01:23
 24/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2018. dec. 2. 18:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Semennyire nem gáz, sőt, értékelendő.

Ha bárki azt mondja ez gáz, ne hallgass rá.

2018. dec. 3. 09:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is 18 évesen vesztettem el a szüzességem, volt azóta több komoly- és komolytalan kapcsolatom is. Nem vagy lekésve semmiről, ne aggódj.
2018. dec. 3. 15:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Rengeteg fiú, lány szűz 18 évesen, de még 20 felett is, attól, hogy nem reklámozzák. Senkinek nincs a homlokára írva. Nyilván a nagyszájú "menő" gyerekek mindig a szexről sztoriznak, de ki tudja, talán a fele se igaz, leellenőrizni úgysem tudja senki. Ezeknek van nagy hangja, a többiek csendben maradnak, és ezért hiszed azt, hogy ez az alap, a normális manapság, hogy 15 évesen már a fél világgal össze kell feküdni.
2018. dec. 3. 20:20
 28/28 anonim válasza:
Nem, ne aggódj, sőt, ez jó! Eljön aminek jönnie kell!!
2019. ápr. 14. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!