Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok ciki? Lenn

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok. Szinte minden ismerosomnek volt/van parkapcsolata. Nekem nemjon ossze. Ismerkedtem fiukkal de nem ereztem semmit igy nem akartam hulyiteni oket. Nem erzem azt hogy valaki igazan megfogna. Leszbikus egyaltalan semmi hajlamom ra. Egy boltban dolgozom es ott sem kapok semmi megjegyzest. Igenyes apolt lany vagyok. Talan azert lehet ez mert meg az eletemet rendezgetem es nemvagyok magammal sem 100%ban tisztaban? Kerleek nyugtassatok meg hogy nemvagyok gaz 18 eves szuzkent. Elore koszonom.

egy paras lany🤣

2018. dec. 1. 21:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Még egy kérdés mielőtt elmegyek és ez halál komoly.Tekintsünk el attól, hogy nagyon jól tudtad mit fognak írni az emberek és csak azért kérdezted meg, hogy megerősítsenek, de ha esetleg itt most a többség azt mondaná, hogy nem normális dolog, akkor széttennéd a lábad az első jöttmentnek?
2018. dec. 1. 22:03
 12/28 A kérdező kommentje:
Vannak lelkis emberek, es valaki elgondolkodna hogy valtoztatnia kellene magan, valaki ha aztmondod szettenne. Nem erteleek miert zavar a kerdesem, de ha nemakarsz tolem ne menj el es tegyel meg fel sokat, de azokra en mar neked nem reagalok. Nem vitazni jottem. Van egy kerdesem. Pont. Bocsi mar hogy feltettem. 🤣
2018. dec. 1. 22:05
 13/28 anonim ***** válasza:
30%
Semmi baj, én meg válaszoltam is rá, hogy alapvetően nem lenne gáz, csak az, ahogy hozzá állsz. Ez egy olyan dolog, amit mindenki maga dönt el, hogy mikor van rá felkészülve, meg az, hogy megvárja e a megfelelő embert, avagy sem. Azért, mert a Mari, meg a Rozi már 15 évesen játszották a nagylányt és beszólnak, hogy "jujjci de gáz vagy" attól én még pont leszarnám és nem "változtatnék magamon" ahogy te hívod. :D Ez amúgy vicces, de mindegy. Az elején eléggé támadó stílust vettem fel, elnézést, ezt olvasd nyugodt hangnemben, én így szánom. Jelenlegi problémám az az, hogy mekkora gyökér korosztályom van, akik gondolkodni sem képesek és hagyják, hogy mások döntsenek helyettük, birkaként követik a tömeget, nem mernek saját véleményt alkotni, vagy esetleg 18 felett szüzek maradni. Ez nem csak rád igaz, sok mindenkire, és igen, böki a csőröm, hogy ilyen agyhalott korosztályhoz tartozom én is, ezért néha, vannak ilyen kifakadásaim.
2018. dec. 1. 22:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Na ez bennem is felötlött, hogy visszakérdezzek segítséget elfogadsz-e, ha esetleg ciki. :D

32/f

2018. dec. 1. 22:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Rendben, ertelek. Engem ez erdekelt, feltettem hat a kerdest. Ez az oldal arra van. Es igen, bizony ez a korosztaly megfelelesi kenyszeres es ahogy hivod ebbol a szempontbol gyokerek vagyunk.
2018. dec. 1. 22:16
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz róla mikor születtél 13.

32/f

2018. dec. 1. 22:17
 17/28 anonim ***** válasza:
13%

Azt írják becsülendő? Te meg megköszönöd? Mi becsülendő van azon, hogy eddig nem volt kapcsolatod, mert nem fogott meg senki? Az a normális a mai világban, hogy nem volt még kapcsolatod de már nem vagy szűz, és ezen felül teljesíteni becsülendő? What? Lemaradtam valamiről?

Egyébként a kérdésre válaszolva: elég ciki vagy.

18 éves létedre nem tudsz írni és gyakori kérdéseken kérdezgeted, hogy gáz-e ha nem járt még benned egy idegen férfi, úgy, hogy nem volt még kapcsolatod. Ciki vagy mert nincs egy önálló értékrended és nézeted a világról. És baromi ciki vagy, hogy abban látod a saját értékedet, hogy nem feküdtél le senkivel.

Well...más attól érzi felsőbbrendűnek magát, ha fiatalon elkezd karriert építeni, vagy a tanulmányi eredményeivel emelkedik ki, te meg azért mert nem fekszel le az első jött-menttel. Végül is az is teljesítmény ha a képességeket nézzük. Kinek a pap, kinek a paplan...

(Egy jó tanács a végére: senki nem fogja elhinni neked, hogy igényes vagy, ha még maga az írásod is igénytelen)

2018. dec. 1. 22:19
 18/28 anonim ***** válasza:
2018. dec. 1. 22:20
 19/28 anonim ***** válasza:

En 19 éves fiu vagyok, de meg nekem sem volt senkim.

Egyszer lett volna esélyem, de rájöttem, hogy inkább testőr lettem volna mint barát, így továbbléptem

2018. dec. 1. 22:24
 20/28 anonim ***** válasza:
Utolso voltam, ha van kedved lelkizni irj nyugodtan
2018. dec. 1. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!