Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30-as férfinak nincs saját lakása, albérletben él és csak pár millió megtakarítása (4 m), akkor mekkora hátránnyal indul a párkeresésben? Ne azt írjuk, hogy áh, no para, hanem hogy mennyire nagy gond.
Inkább az a baj, hogy azt hiszed, hogy ezen múlik.
Utolsó proli, hitelben úszó, 0 megtakarítású senkiknek is van párja,családja, sőt az ilyen agyatlan nulláknak általában jobban is megy az ismerkedés, mert csak az ösztön hajtja őket.
A sokdiplomás, intelligens, milliós megtakarításokkal rendelkezők között meg rengeteg az egyedülálló, mert túlagyalnak mindent, és nem a lényegre koncentrálnak a párkeresésnél.
3.
Szóval szépen leírtad, hogy huszonévesen folyamatosan csak a mának éltél, a jövőre nem gondolva, de igazából a mai napig is perspektívák és jövőkép nélkül éled az életed. Elment a pénzed hülyeségekre, státuszszimbólumokra. Olyanról már ne is beszéljünk, hogy elköltözz véletlenül, ha ott nem találsz elég jó munkát magadnak, ahol élsz.
Itt van pár dolog, amiket máshogy csinálhattál volna (vagy amiken akár még most is változtathatsz):
Ja és rohadtul nem az anyagiak miatt nincs senkid. Azzal, hogy van egyáltalán milliókban mérhető félretett pénzed, már benne vagy a magyarok felső 20%-ában, mert az emberek 80%-ának még párszázezer forint félretett pénze sincs.
Nem kell mindenre a választ az anyagiakban keresni. Külsőre mennyire nézel ki jól? Inkább túlsúlyos vagy, esetleg vézna? Vagy pedig sportos, jó alkatod van? Mennyire öltözködsz igényesen, mennyire stílusos a frizurád, mennyire adsz a személyes higiéniádra?
És akkor még olyan dolgokról nem is beszéltünk, hogy milyen személyiséged, viselkedésed van. Mennyire vagy a férfias, magabiztos, jó dumájú, vicces, tökös. Ezek hogy a nőknek mennyire vonzó a személyiséged, szintén nagyon sokat nyomnak a latba, nem csak a bankszámlád/vagyonod összege.
hogy érdemben is hozzászóljak:
pár milliós használt autó, az közlekedési eszköz nem pedig puncimágnes.. azok kb a lambó, ferrári-nál kezdődnek, és csak olyan csajokat tudsz velük felszedni, akik az autódba lesznek szerelmesek és nem beléd. (Többi csaj nem tudja megkülönböztetni a lambót-ferrárit egymástól.)
Magyarok java része albérletben él.. nem is tudom, mi ezzel a probléma?!
Ha neked saját lakásod és 50 milla volna a bankszámládon, akkor is keseregnél, hogy miért nincs nagyobb lakás, és miért nem 150 milla pénzed van. A jelenlegi nézőpontod miatt tartasz ott ahol, amit fölszívtál a környezetedből az elmúlt 30 éved alatt. a te szemléletmódod azt mondja, hogy "kevés vagyok, kompenzálnom kell xy dolog birtoklásával", a belső monológod is gondolom önsanyargató "nem vagyokjó", "nem vagyok elég", "hülye vagyok",és ezek társai"... ezzel szemben a suttyó, alkoholista gyökért azért tud becsajozni, mert neki a személélete még most azt mondja, hogy "főnyeremény vagyok" (hiába nem az). Ez a szemléletmód, ahogy a körülöttünk lévő világot látjuk és értelmezzük.
Ajánlom a szemléletváltás c. könyvet kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!