Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30-as férfinak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30-as férfinak nincs saját lakása, albérletben él és csak pár millió megtakarítása (4 m), akkor mekkora hátránnyal indul a párkeresésben? Ne azt írjuk, hogy áh, no para, hanem hogy mennyire nagy gond.

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdezhetem itt a nagymenőket, hogy mit értetek el és mennyi idő alatt?
2019. dec. 17. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mennyi pénzem van, sőt, hogy mennyi a havi keresetem, arról a valóságot maximum csak akkor mondanám el, ha együtt élnénk.
2019. dec. 17. 20:10
 13/19 Rockarc ***** válasza:
100%

mit ernel el azzal, hogyha egy naonim forumon elkezdenenek az emberek szamokat beirni, termeszetesen novekvo sorrendben, mert mindig lesz valaki, aki nagyobbat licital? Abbol le tudnal szurni valamit? Valakinek jol megy, masoknak nem annyira. Sose masokhoz hasonlitsd magad, mindig lesz jobb.

A kerdezonek meg nem a lakasproblemaja miatt nincs baratnoje. Viszonylag alacsony lenne a parok szama, ha azoknak nem lenne baratnojuk, akiknek nincs lakas a nevukon. Sot, tovabbviszem a gondolatmenetet, a lakasvasarlas sem fogja megoldani a csajozasi problemat.

43F

2019. dec. 17. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ugyanez vagyok, ugyanennyi megtakarítással stb. Egyébként nagyjából 20% önerő kellhet, maximum 30. Tehát már most is megvan a 12 millióra az önerőd.
2019. dec. 18. 07:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

11. Én még csak 25 éves vagyok, végzős egyetemista, de most van 3 millió forint félretett pénzem. Annyi a trükköm, hogy nyaranta már több éve kijárok Angliába dolgozni. Idén nyáron is 2 hónap alatt 1,6 millió forintot kerestem odakint, amiből a költségek (repjegy, kaja, stb) levonása után hazahoztam 1,3 milliót.

És tudom, hogy ezt a pénzt nem fogom elverni autóra, barátnőzésre (pedig vannak csajok az életemben), elektronikai cikkekre, ahogy a kérdező tette.

14. A 20% önerő csak a fővárosra, nagyvárosokra igaz. A bankok általában magasabb önerőt kérnek kisebb településeken, mint ahol a kérdező is lakik, mert ott magasabb kockázatokat futnak, pl. nagyobb az esély az ingatlan forgalomképtelenségére, ilyesmik. (Pénzügyet tanulok, ezzel akarok majd foglalkozni.)

2019. dec. 18. 09:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miskolcon veszek majd lakást.
2019. dec. 18. 09:19
 17/19 anonim válasza:

Nekem ez nem számítana személy szerint. Ha amúgy normális és kedves vagy, akkor szerintem egy esélyt mindenképpen adnék. Már a szándék is fontos, hogy akarsz megtakarítani, és hogy vannak céljaid.

21/L

2019. dec. 19. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Ma láttam a Monopoly Y generációnak szánt kiadását.

Jelmondata: Felejtsd el az ingatlant, úgysem engedheted meg magadnak. :D

2019. dec. 19. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:
#11 Születésem óta enyém a világ összes vagyona.
2019. dec. 19. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!