Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na mit szóltok hozzá, hogy már a stylemagazin, egy feminista hangvételű újság is elismeri, hogy a 30-as nők öregszenek, a 30-as férfiak pedig kapósak?
Itt is megírják, hogy a férfiak esetében 10 évvel később van az, amikor már fura, hogy egyedülállóak. Pont úgy, ahogy a sokak által nem kedvelt SMV ábrán:
Tehát akkor a nők lebuktak, mert még valójában a feminista nők is legbelül úgy gondolják, hogy igaz ez az ábra, csak akkor ellenkeznek ha ezt férfiak vetik a szemükre? :D
A társkeresési értékük valóban drámaian lecsökken a nőknek 30 fölött?
11. A csajok azok, akik pl 18 évesen rá se néznek a 18 éves srácokra, vagy 23 évesen a 23 éves srácokra. A fiatal lányok a velük egykorú srácok közül csak a legfelső, legmenőbb, nagydumásabb, legjobban kinéző 10%-ot veszik észre. Ezt láttam mindenhol, akármilyen közösségben voltam 15-25 éves koromban. Pedig a srácok ebben a korban vágynak a legjobban a szexre (tombolnak a hormonok), hogy majd felrobbannak, és ugyanúgy vágynak egy szerető barátnőre, és a lányok is ebben a korban a legcsinosabbak.
Aztán később a nőknek már 30 évesen persze jó lenne a 30 éves férfi, 40 évesen a 40 éves férfi, amikor a férfiak kicsit feljöttek, a nők kicsit visszaestek. Hát nem. Ahogy fiatalon (a legjobb korotokban) ti is sokan felfelé ismerkedtek korban legszívesebben és semmibe nézitek a korotokbeli srácokat, ugyanúgy mi is sokan idősebben első sorban a legvonzóbb korosztályba tartozó nők iránt érdeklődünk, akiket még reálisan megkaphatunk. (Nem, nem arról beszélek hogy 50 évesen írogatok 18 évesekre. De egy 10-15-18 év belefér (és nem is tudod mennyi nőnek is szintén))
16-17.
Te azt nem érted, hogy működik az evolúció, hogy működnek az ösztönök. Logikával próbálod magyarázni, hogy de a férfiak spermája se olyan jó, meg hogy nem akar mindenki gyereket. A férfi és a női szexuális ösztönök (amik mindenkiben ott vannak) ezeket a dolgokat nem veszik figyelembe.
Segítek, az ösztöneid miatt van, hogy nem tudatosan döntesz arról, hogy ki tetszik neked vagy kibe szeretsz bele, hanem csak úgy "jön az érzés". Ezek az ösztönök.
Nem győztél meg. Egyrészt
a fiatal sem garancia, hogy tetszik automatikusan mindenkinek mert fiatal, másrészt ugyanúgy ahogy egy idősebb sem feltétlenül kuka mindenkinek. (lehet neked automatikusan, de kérlek vonatkoztass el picit magadtól)
Az, hogy valaki mennyire vonzó a másik nem szemében több összetevő együttese határozza meg, nem lehet kizárólag számokra és nemekre bontani.
Te akarod folyamatosan súlykolni azt, aminek kb. a lényege "idős nő már nem termékeny tehát nem vonzó, idős férfi termékeny tehát vonzó" elméletet ami egyébként borzasztóan elfogult és leegyszerűsítő általánosítás.
Egy fiatal meddő nő is lehet vonzó, és egy idősebb is különben nem izgatná a férfiak fantáziáját annyira, a felnőtt tartalmú oldalakban 2-ik a keresőben.
Az idős pasikat - a ritka jóképűek kivételével, - a pénzük teszi vonzóvá, ha tetszik ha nem ez így van, mert ők is öregszenek képzeld.
Linkeltem egy képet, szerinted hány nő akarna vele járni vagy akarna tőle gyereket? Elárulom, egy sem, pedig nemzőképes. Ez dönti az elméleted.
16-os vagyok (17-es másvalaki), ugyanazt mondom, mint te, csak a férfiakra is, erre vagy megsértődve.
Értem én, hogy semmi köze a gyerekvállalási kedvnek az ösztönhöz. De ugyanezért nem látom én sem - hetero nőként - vonzónak a 40 felettieket. Ahogy mondjuk egy gyereket nem akaró pasi sem vonzódik egy férfias alkatú nőhöz, akinek nincs nagy melle, meg széles csípője, úgy az ősz haj, beesett arc az én ösztöneimnek is azt fogja mondani, hogy ennek már rohad a spermája. Hiába nemzőképes, az ösztön nem akar fogyi gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!