Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na mit szóltok hozzá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na mit szóltok hozzá, hogy már a stylemagazin, egy feminista hangvételű újság is elismeri, hogy a 30-as nők öregszenek, a 30-as férfiak pedig kapósak?

Figyelt kérdés

[link]

Itt is megírják, hogy a férfiak esetében 10 évvel később van az, amikor már fura, hogy egyedülállóak. Pont úgy, ahogy a sokak által nem kedvelt SMV ábrán:

[link]

Tehát akkor a nők lebuktak, mert még valójában a feminista nők is legbelül úgy gondolják, hogy igaz ez az ábra, csak akkor ellenkeznek ha ezt férfiak vetik a szemükre? :D

A társkeresési értékük valóban drámaian lecsökken a nőknek 30 fölött?

2020. máj. 29. 14:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Drámaian nem, de csökkenő tendenciát mutat. Az smv-nek a neve hülyeség szerintem. Relationship market valuenak kellene hívni...
2020. máj. 29. 14:20
 2/27 anonim ***** válasza:
18%

FÉRFI: 30-as korára lesz értelmileg, tapasztalatilag, anyagilag a megfelelő szinten. (Általában.)

NŐ: 30 évesen már kezd lefőni a kávé. SOK nő egyedül van gyerekkel, túl 1-2 abortuszok, beszedve 300 kiló antibébit, idióta exeket, vagy ha nincs gyerek, akkor AZONNAL kell neki, mert a barinőknek is van. (Általában.)

Tisztelet a kivételnek!

2020. máj. 29. 14:25
 3/27 anonim ***** válasza:
89%

Soha az életben nem értettem egyet az ilyen cikkekkel. Megkérdeztek minden nőt és minden férfit? Mindenkit leellenőriztek? Erősen kétlem.

Sőt időnként a KSH adatainak sem tudok hinni.

A nők értéke csökken, csökken az esélyük?

Egyes nőnek valljuk be valóban, ilyenek a következők...

- 1 gyereke van, még van esélye

- 2 vagy annál több gyereke van borzasztóan nehéz

- elhízott , elhagyta magát, szintén nehéz helyzetben lesz

- De sok 30-as nő van aki nagyon jól néz ki, nagyon szexi. Ez egyszerűen igényesség és odafigyelés kérdése.

férfiaknál....

noss itt már jelentősége van az anyagiaknak is, és az egzisztenciának 30 felett.

De a külső szintén sokat számít.

2020. máj. 29. 14:29
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál is lecsökken,ne aggódjál.
2020. máj. 29. 14:38
 5/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Hát, ha már a STYLEMAGAZIN is ezt írta, akkor csakis igaz lehet!
2020. máj. 29. 14:50
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, neked miért nincs igényed arra, hogy normális dolgokat olvassál, miért mindig bulvár szemetet olvasol? És csodálkozol, hogy nem fejlődött ki az agyad.
2020. máj. 29. 15:09
 7/27 anonim ***** válasza:
72%

"- De sok 30-as nő van aki nagyon jól néz ki, nagyon szexi. Ez egyszerűen igényesség és odafigyelés kérdése."

És ők még csinosabbak voltak huszonéves korukban a férfiak szemében. Senki nem mondta, hogy egy 30-as vagy 40-es nő nem nézhet ki jól.

2020. máj. 29. 15:15
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha nézhet ki jól, még mindig kellhet a férfiaknak. És sok nő a harmincas éveiben lesz igazán szexi, kiegyensúlyozott, tudja mit akar. Én iszonyúan görcsös és prűd voltam a huszas éveimben. A bőröm feszesebb volt, ez igaz. De ennyi a különbség. Ha a férfiak nem csak ösztön állatok, akkor bőven bejövök korban hozzám illő pasiknak most is. Ha azok, akkor meg az ő szégyenük, nem az enyém.
2020. máj. 29. 15:19
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm, itt a pasik több női magazint olvasnak, mint a nők. Most hallok először erről a stylemagazinról, gondolom, nem egy NatGeo vagy IPM.
2020. máj. 29. 15:44
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te. Nem unod még?
2020. máj. 29. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!