Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elfogadjátok, ha a randi partneretek, friss kapcsolatban a barátnőtök fogyókúrázik?
Figyelt kérdés
Mert valószínűleg úgy gondoljátok, hogy nincs rá szüksége, hiszen azért randiztok vele, mert tetszik. Meg ugye körülményesebb valamennyire. Ezt a fogyózást nem úgy kell elképzelni, hogy semmit nem hajlandó enni-inni, csak pl. nem akar bevágni egy egész pizzát, vagy nem fagyizni vagy forrócsokizni akar, hanem mondjuk cukormentes limonádét iszik.
Azért merül fel a kérdés, mert sok férfi nem hajlandó megérteni, ha egy nő a randin egyszerűen nem kér valamit és addig van csesztetve, amíg igent nem mond arra, hogy valamire meghívja. Pedig pl. az én esetemben arról van szó, hogy nem akarok fölöslegesen enni-inni sok sok kalóriát, meg nem akarok akkor enni, amikor nem vagyok éhes, de mindenki azt hiszi, csak nem merek igent mondani.
2020. máj. 23. 10:29
11/12 anonim válasza:
Nem éheztetni kellmagad diétával hanem naponta 1 óra intenziv mozgás és nem fogsz elhízni ehetsz bármit.
12/12 anonim válasza:
Szerintem azért van ez, mert sokan nem akarják, hogy sóhernek tartsd őket egy randin. Egyébként meg ha bármilyen normális helyre beültök, szerintem mindenütt tudnak neked kihozni egy pohár ásványvizet, cukormentes akármit, és a randipartnerednek is jobban esik, hogy egyrészt nem egyedül kell fogyasztania valamit, másrészt gesztust gyakorolhatott. Nem kell megenned egy fél disznót, de ha odafigyelsz a táplálkozásodra, akkor mondjuk egy pohár üdítő sem pakol rád ledolgozhatatlan mennyiségű kalóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!