Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék egy kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék egy kedves, megértő nőt, aki elfogadja a külsőmet és ad egy esélyt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam nagyon sok helyen, sok fajta szituációban, de mindig csak visszautasítást kapok. Még esélyt se adnak a megismerésemre. Mentem oda nőkhöz egyetemen, az utcán, buszon, kávézóban stb. Szórakozóhelyen is próbálkoztam, de az nem az én világom, mert nem iszok alkoholt és ott egyébként is nagyon durva visszautasításokat kaptam. Társkeresőre is regisztráltam, de még válasz levelet se kapok tőlük. Tudtok olyan tárkereső oldalakat, ahol legalább egy válaszra méltónak találnak?

Hol kellene próbálkoznom? Olyan jó lenne azt a választ kapni egyszer, hogy "szívesen megismerkednék veled".

23F

2016. ápr. 26. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
üdv a klubban! szerintem add fel mint én. vagy ha neked jó a 30 as kiélt nők vagy egyedülálló anyukák között még sikered lehet
2016. ápr. 26. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Atlagos lanykent ugyanezek a tapasztalataim. Szerintem egyszeruen jarj el tarsasagba, amennyit csak birsz, mert ott meg tudod csillogtatni a szemelyiseged is, amivel az elso benyomast javithatod. Nekem csak igy sikerul pasit fognom, hogy mar regota ismerjuk egymast vagy csak parszor taliztunk, de legalabb latta, hogy laza/jofej/intelligens vag mittudomen, milyen vagyok. Csak a kulsom alapjan en sem kellenek a kutyanak sem, szoval fel a fejjel! :'D

23L

2016. ápr. 26. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés. Én sem találok sehol ilyen lányt, aki legalább esélyt adna a külsőm ellenére is. Viszont annyival rosszabb, hogy nem pesti vagyok, egy teljesen kihalt, unalmas megyeszékhelyen élek, ahol nincs olyan hely, ahova az ember társaságba járhatna.
2016. ápr. 26. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz? :) 21/L
2016. ápr. 27. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megye.
2016. ápr. 27. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
4: Én Pécsen.
2016. ápr. 27. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és a 6-os válasznál a 3-as voltam :D Remélem érthető.
2016. ápr. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!