Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jó taktika ez ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó taktika ez ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Átlag alatti pasi vagyok. Utcán minden nőhöz aki bejön oda megyek ismerkedési szándékkal.

Kb. Napi 40-50 lányhoz. Lehet több ezer visszautasítást alázást kinevetést kapok de a nagyszámok törvénye szerint azért előbb utóbb szerintem össze kell jönnie.

2016. febr. 9. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem jó. Az utcát nem nagyon javaslom, én is elhajtanám a p..csába azt a srácot, aki megszólítana. Inkább bulihelyeken, vagy menj el futni, és aközben, vagy valamilyen kiállításon, vagy könyvtárban. De csak úgy odamenni az utcán csak a semmiből, nem jó ötlet. Max, ha leejt valamit a csaj és felveszed neki, na az már jó pont.
2016. febr. 9. 16:08
 2/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem sem túl jó ötlet az utca...

Volt már többször is olyan, hogy odajött hozzám valaki mindenféle idétlen szöveggel és az első gondolatom az volt, hogy tuti bolond...pedig nem biztos, hogy az volt...:D

Valahogy ez nekem túl tolakodó...

De a szórakozóhelyek, pubok, könyvtárak szerintem is jó helyek lehetnek. :)

2016. febr. 9. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
És eddig hányszor szólítottad le ugyanazt a lányt?Csak mert ha tényleg ennyire gyakran csinálod akkor az ismétlődés elkerülhetetlen.
2016. febr. 9. 16:20
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Még nem csináltam, most kezdek neki tervek szerint
2016. febr. 9. 16:25
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Engem egyszer leszólított egy 11/10-es huszonéves hapsi az utcán, nem viccelek! (Mondjuk nem volt egyedül) Úgy iszkoltam el, mintha szellemet láttam volna.

Hímek, mikor jegyzitek már meg, hogy az utca tabu??! A hideg ráz, mikor az utcán szólongatnak le, brrr.

2016. febr. 9. 16:42
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

>Átlag alatti pasi vagyok

Ebből látszik, hogy nem igazán jó az önbecsülésed, és ezért nem jó ötlet. Kudarcnak, alázásnak fogod megélni a magától értetődő visszautasításokat, amitől még kevesebbre fogod tartani magad és jó eséllyel meggyűlölöd a nőket és/vagy magadat.

Az efféle ismerkedés azért nagyon alacsony hatásfokú, mert egy azönnali döntésre kényszeríti a lányokat: akarsz-e valamit tőlem, vagy sem. Nagyon kevesen vannak, akik ezt le tudják kezelni, mind a férfi, mind a női oldalról. Ha valaki magabiztos, domináns, gátlástalan, annak több esélye van. De aki eleve önbizalomhiányos és önértékelési problémás, az lehet, hogy összetörik.

2016. febr. 9. 16:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Elég szar taktika.
2016. febr. 9. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
nem jó! inkább alakíts ki baráti kört hátha ott össze jön! vagy keress valami hobbit ahol vannak csajok
2016. febr. 9. 16:48
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Napi 40-50 lányhoz odamész? Sok szabadidőd lehet...

Különben ha azt látnám, hogy valaki sorra odamegy nőkhöz, aztán még hozzám is, én is lekoptatnám. Ezt a stílust hagyd meg a kéregetőknek.

2016. febr. 9. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Ez 99% hogy nem fog működni és első nap olyan alázást kapsz, hogy a fal adja a másikat.

Engem hetente szólít le olyan srác aki számomra átlag feletti és bejön.

De ugyan már? Mint ahogy te is ezek is csak nyilván azt akarják. Ezt nem lehet komolyan venni. Mindegy csak legyen valami...

Még annyi, hogy átlag alattinak mondod magad. Ez mit jelent?

Csak mert aki amúgy bejön és utszán leszólít annak szépen mondom meg, hogy sorry.

De aki nem, azzal nem finomkodok...veled sem fognak.

2016. febr. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!