Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jó taktika ez ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó taktika ez ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Átlag alatti pasi vagyok. Utcán minden nőhöz aki bejön oda megyek ismerkedési szándékkal.

Kb. Napi 40-50 lányhoz. Lehet több ezer visszautasítást alázást kinevetést kapok de a nagyszámok törvénye szerint azért előbb utóbb szerintem össze kell jönnie.

2016. febr. 9. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Átlag alatti férfi vagy? Akkor nincs jó taktika. Legalábbis én alacsony és rendkívül ocsmány, undorító kinézetű férfiként ezt tapasztalom. Annyira rossz a külsőm, hogy a lányokból csak hányingert tudok kiváltani. És ez nem önbizalom-hiány, tényleg így nézek ki minden lány szerint.
2016. febr. 9. 18:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Lányok azért elgondolkodhatnátok azon, hogy mit tanácsoltok. Csak azért mert ti így gondoljátok, fájna nektek ha ő ezt csinálná és netalán tán ez boldoggá is tenné őt és minimum élményekkel szolgálna mások számára?!

Ismerkedtem már utcán, nekem egyszerűen ment.

Számtalan alkalommal mentem már oda kérdéssel másokhoz, és valóban volt olyan hogy elhúzódtak vagy idegenkedve néztek az emberre, pedig én csak az időt vagy útbaigazítást kértem.

Most akkor ne tegyem ezt soha ezeknek az embereknek a nyomora miatt? Mert igen, sajnálom őket hogy már egyszerű utcai megszólítás félelmet és elszigetelődést okoz náluk.

2016. febr. 9. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:

...és ezzel szemben meg ott van a másik oldal, amikor a semmiből előtűnve kivetetem a fülhallgatót a sétáló lány füléből és ezt mind széles mosollyal az arcán teszi.

Haver, én azt mondom tégy ahogy jólesik. Lesznek rossz és jó élményeid. A rosszat nem kudarcként kell felfogni, mert akit megszólítasz nem tudod éppen milyen hangulatban van. Nekem is van hogy a munkahelyi stressz jár a fejemben és akkor eléggé zárkózott lennék biztosan ha valaki megszólít. Ez teljesen természetes.

Ha te jó érzéssel, örömmel teszed ezt, akkor nem hibázhatsz. Ami nem működik ilyenkor, annak sorsszerűen nem kellett működnie.

2016. febr. 9. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Átlag alatti pasiként lehet nem az utcán kéne ismerkedned, mert ott tényleg van kb 3 másodperce a lánynak eldönteni hogy tetszel neki vagy nem.

De egyébként szerintem simán lehet ott is ismerkedni. Van olyan aki megijed, elrohan, én is zavarban lennék ha látom hogy tényleg ismerkedni akar az ember (nem pl. az időt kérdezi meg) de ha szimpatikus akkor örülnék hogy oda mert jönni. Viszont ne erőltesd, maximum a számát kérd el (bár én inkább azt mondanám hogy fbn jelölj be) hogy majd keresed.

Ja igen, és ne menj oda úgy egy lányhoz hogy előtte láthatta hogy máshoz is odamentél.

Ha gyakran látod a lányt (pl egy busszal mentek mindig) akkor lehet ki tudod figyelni, hogy tetszel neki vagy nem. Úgy kisebb az esély a csalódásra :) (Én is szoktam látni mostanában egy fiút, aki leszólíthatna... :D)

Bár az ötlet szerintem hülyeség, mert ennyi lány nem tetszhet, meg sok idő is lenne odamenni mindenkihez (arról már ne is beszéljünk hogy lehet pár lány ismeri egymást, és bolondnak fognak hinni) de azért hajrá, nekem amúgy szimpatikus ha egy pasiban van ennyi bátorság :D

22L

2016. febr. 9. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem probléma, ha valaki utcán ismerkedik, de napi 40-50 lány egyszerűen sok, ezt így nem lehet jól csinálni. Ezt a hajléktalan kéregetők csinálják.
2016. febr. 9. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!