Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztaltatok párkeresés terén az utóbbi 3 évben? Odaadás, kitárulkozás vagy elutasítás?
Kedves ismerősnek nagyon jó nője lett. Igaz a szüleivel él és az egész havi fizetését félreteheti, autója van stb. Így nyilván könnyebb az élet. Na de mi van azokkal a mindennapi emberekkel, akik albérletben élnek és átlagfizetést kapnak? Nézzük azt, hogy keres egy férfi 150-160 ezer forintot.
60 ezer az albérlet, nem Pesten!, csak egy átlag számot mondtam.
40 ezer a Rezsi. Ebben nem feltétlenül van benne, egy havi 10-15 ezer forintos, korlátlan beszélhetőséget biztosító tarifás szolgáltatás.
100 ezer forintnál tartunk. Maradt 60 ezer forint a kajára.
Ha az illető nem tud főzni, akkor napi 1250 Ft a meleg étel, ami 30 napra 37.500 Forint. Maradt a különbözet, azaz 22. 500 forint a 30 napra hideg ételnek. Hát ebből nem lesz naponta Pick téliszalámi.
De ha az ebéd egy viszonylag normális adag, akkor félszegényen simán kilehet hozni a havi hideg élelmet is. Ebbe már nem fér bele az autó,
a lízingelés, a műszaki javítások, ami ahhoz, kell, hogy a NŐ, jól érezze magát. Ebbe szintén nem fér bele az utazás és nagyon semmi más.
Ezt nem hajlandóak elfogadni a nők, mert ha eltudnák, akkor betársulnának valaki mellé, hogy könnyebb legyen az élet minden téren. Nem tudják, hogy min mennek keresztül egyes emberek. Ez nem az én példám, de ez egy átlagos mindennapi példa. És akkor az hagyján, hogy az ember nem él nagy lábon egyedül, de még társa sincsen, mert aki kellene, az a milliomosokra vár, vagy inkább egyedül van. Nem kényelmes egy olyan Pali, akinél nem lehet dőzsölni.
Nekem jó állásom van(nem gyári), igaz, nem túl sokkal keresek többet. De érdemes végiggondolni, hogy ezért dolgozunk mi emberek, hogy minden következő nap készen álljunk az újabb munkabevetésre? Azért dolgozunk, hogy éppen hogy létezzünk? Ami szintén azt szolgálja, hogy a multivállalkozónak legyen robotmunkása. De gyakorlatilag úgy telnek el évek, hogy nem tudjuk élvezni az életet, mert a gazdagság ellen oldala, a nők ellensége. Millió férfi van egyedül és rengeteg nő. Miért, senki nem talál egymásra? Vagy inkább nem akarnak semmit a nők, mert nem éri meg nekik.
Jó, azt írtam, megyek, de még utoljára annyit azért megjegyeznék: csak azért köszönök, mert az Ismerkedés kategóriába raktad a kérdést. Ami nem egy újabb játszótér neked, ahol szidhatod a nőket. Hanem ismerkedésre van. Gondoltam, ha köszönök, akkor észreveszed magad, és visszamész a jól bevált Magány, egyedüllétedbe meg Felnőtt párkapcsolatokba (csak ott meg ismer már mindenki, aztán pillanatokon belül töröltetnek lol). De ha nem, hát nem. Azért csak szólok még, hogy mindegy, hány új felhasználót csinálsz, ha ebbe a kategóriába írsz, én köszönök neked :)
Hiába játszod a tudatlant, mindketten tudjuk, hogy ki vagy :D Jó, nyilván tudom én is, hogy nem fogod sohase beismerni, hogy egy többszörösen tiltott felhasználó vagy, mert akkor pillanatokon belül törölnek megint.
De attól még hidd el, vagyunk egy páran, akik pár sorból felismernek, végig se kell olvasnunk a kérdéseidet, válaszaidat.
Na, szia! :)
Nem tudom, hogy miért provokálsz, de nem itt és nem így kell nagyfiúnak lenni, hogy provokálsz embereket. Talán el kéne menni dolgozni ahelyett, hogy itt tengeted az összes idődet. Mindketten tudjuk, hogy itt tengeted, mert ahogy megszületett a kérdés, már bepofátlankodtál. Ráadásul koholod a személyemet. Nem te fogod eldönteni, hogy milyen véleményt alkotok az életről. Az ismerkedés lételemét fogalmaztam meg. Mindenki azt kapja, amit megérdemel.
Örülnék neki, ha nem szórakoztatnál, (nagyon ostoba és gyáva dolog,) bár úgy sem fogsz.
Nem éppen ezért. A női nem tagjai egy igen érdekes psziché állományba tartoznak, amiben 29+ 1 millió oka és okozata lehet egy visszautasításnak,
ezzel együtt majdhogynem 0! és maximum nagyon kivételes embernek, kivételes helyzetben van esélye az elfogadásnak.
"Az már régen rossz, ha ebben a társadalomban egyik jó kinézetű nők nem tudnak odaadóan és önzetlenül szeretni, csak az anyagiak náluk az elsők.
(...)
Nem ez itt a probléma, a nők tesznek azért, hogy a férfiaknak rossz véleménye legyen róluk."
Alanyi jogod járna neked hogy szétnyissák a lábaikat a csinos hölgyek, neked, akinek a "nem csinos" nők már emberszámba sem kerülnek, végülis jogos. Csak csinos és csak pénzéhes nők léteznek. Arról meg ne is beszéljünk ha "kritikát" fogalmazol meg (inkább téveszme és konteó gyártás, szűkösen), nem bírják elviselni, nem azt nem bírják elviselni hanem az általánositgatást, és a szánalmas másra hárítást. Kár nem tudom bemásolni az előző hasonlóan provokatív, megkeseredett kérdésedre adott válaszokból: keresd meg a saját boldogságod és ne egy idealizált imázstól várjad szeressenek, fogadd el magad, ne a nőket (az összes nőt!!) egy kalap alá véve tereld másra a te boldogtalanságod és nyűgödet.
És külsőre/ ruhazkodásra hogy nézel ki?
Mármint szerintem, ha picit igényes vagy/adsz magadra simá találhatsz :)
Sajnos én nem vagyok az a típusú lány aki könnyen találhat párt.
De az utóbi időben az arcformámhoz megfelelő hajat vágattam és olyan ruhákat hordok amik előnyössek (a turkálókban is lehet szupi cuccokat találni, nem kell ehez sok pénz).
A kocsi meg hmm...ha nincs kocsid, mond hogy környezet védő vagy ezért előnyben részesíted a tömegközlekedést,máris menőbben hangzik a dolog :D
Van egyébként kocsim, de most nem használom.
Nem nézek ki rosszul. Azt nem mondom, hogy jól, mert nagyképű lenne.
Nem biztos, hogy simán találhatok.
Ez az ország teli van igényekkel teli nőkkel.
Az igénye nem arról szól, hogy normális kinézete legyen az embernek, helyes arca... Mert akkor már nekem is lenne valakim.
Igaz, van nagyon kevés emberke magyarországon, aki gyönyörű nővel van együtt. De ez nem bír relevanciával, mert kivételes esetek.
Ezek a jó nők, már akiknek már van valamennyi testi adottságuk és szép arcuk, azok pénzes emberek oldalán érzik magukat jól.
Az pedig nem átlagfizetésnél kezdődik. Ez lett a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!