Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztaltatok párkeresés terén az utóbbi 3 évben? Odaadás, kitárulkozás vagy elutasítás?
Kedves ismerősnek nagyon jó nője lett. Igaz a szüleivel él és az egész havi fizetését félreteheti, autója van stb. Így nyilván könnyebb az élet. Na de mi van azokkal a mindennapi emberekkel, akik albérletben élnek és átlagfizetést kapnak? Nézzük azt, hogy keres egy férfi 150-160 ezer forintot.
60 ezer az albérlet, nem Pesten!, csak egy átlag számot mondtam.
40 ezer a Rezsi. Ebben nem feltétlenül van benne, egy havi 10-15 ezer forintos, korlátlan beszélhetőséget biztosító tarifás szolgáltatás.
100 ezer forintnál tartunk. Maradt 60 ezer forint a kajára.
Ha az illető nem tud főzni, akkor napi 1250 Ft a meleg étel, ami 30 napra 37.500 Forint. Maradt a különbözet, azaz 22. 500 forint a 30 napra hideg ételnek. Hát ebből nem lesz naponta Pick téliszalámi.
De ha az ebéd egy viszonylag normális adag, akkor félszegényen simán kilehet hozni a havi hideg élelmet is. Ebbe már nem fér bele az autó,
a lízingelés, a műszaki javítások, ami ahhoz, kell, hogy a NŐ, jól érezze magát. Ebbe szintén nem fér bele az utazás és nagyon semmi más.
Ezt nem hajlandóak elfogadni a nők, mert ha eltudnák, akkor betársulnának valaki mellé, hogy könnyebb legyen az élet minden téren. Nem tudják, hogy min mennek keresztül egyes emberek. Ez nem az én példám, de ez egy átlagos mindennapi példa. És akkor az hagyján, hogy az ember nem él nagy lábon egyedül, de még társa sincsen, mert aki kellene, az a milliomosokra vár, vagy inkább egyedül van. Nem kényelmes egy olyan Pali, akinél nem lehet dőzsölni.
Nekem jó állásom van(nem gyári), igaz, nem túl sokkal keresek többet. De érdemes végiggondolni, hogy ezért dolgozunk mi emberek, hogy minden következő nap készen álljunk az újabb munkabevetésre? Azért dolgozunk, hogy éppen hogy létezzünk? Ami szintén azt szolgálja, hogy a multivállalkozónak legyen robotmunkása. De gyakorlatilag úgy telnek el évek, hogy nem tudjuk élvezni az életet, mert a gazdagság ellen oldala, a nők ellensége. Millió férfi van egyedül és rengeteg nő. Miért, senki nem talál egymásra? Vagy inkább nem akarnak semmit a nők, mert nem éri meg nekik.
Szerinted, ha másképp gondolkodom, akkor az ölembe fog hullani az a nő, aki minimálisan illik hozzám? Nem ez itt a probléma, a nők tesznek azért, hogy a férfiaknak rossz véleménye legyen róluk. A megkülönböztetést kialakító személyiségükkel. De ez nem érdekli őket, mert nem akarnak mások lenni.
Sem mások lenni, hanem ugyanazt folytatják, amit elkezdtek és jóllehet, még nekik áll feljebb, ha kritikát kapnak.
Én vagyok az első bocsi.
Nő vagyok, és persze nem vagyok gazdag csak itt a nettó 90-120 mellett annak néznek
Lol bombanős, jó hamar visszatértél. Megyek magamtól is, nem kell megint elküldened, csak gondoltam, köszönök megint.
Szia! :)
8/9: Ez olyan szellemesnek hangzik, de nem tudom kiről beszélsz.
Arra megkérlek, hogy legközelebb ne köszönj, mert látod így nincs értelme.
Első: 90-10 mellett nem hinném, hogy annak néznének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!