Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le az utcán személyesen egy teljesen idegen lányt? Bővebben lent! 23/F
Nem érdemes teljesen ismeretlen lányokat leszólítani, amikor szingli voltam, én is elutasítottam az ilyesfajta közeledést. Az a szituáció, amit leírtál meg is történt velem, csak nekem akkor nem volt barátom, mégis rávágtam, hogy van. Számomra mindig is riasztó volt, hogy vagyok valahol és elfoglalom magam, majd hirtelen megszólít valaki, akit eddig észre se vettem vagy csak átnéztem rajta, de ő rögtön ismerkedni szeretne.
Eleve, mivel semmit nem tudsz a másikról, csak a külső alapján ítéled meg, hiszen mást nem tudsz róla, és ez sem túl szimpatikus.
Vannak nagyon frappáns megszólítások és olyanok is, amik kicsit személyesebbek, például látta, hogy milyen zenét hallgattam, vagy, hogy milyen filmes pólóm van. Akik ez alapján szólítottak meg, mindig szimpatikusabbak voltak, mert legalább próbáltak személyesek lenni. A "Lenne kedved ismerkedni?" szerintem a legrosszabb kezdés, mert igazából annyira személytelen, hogy az hihetetlen és szerintem egy kicsit kétségbeesett is.
Nem tudom, hogy tanulsz vagy dolgozol, de mindkét helyen jobb esélyeid lesznek a lányokkal, hiszen van egy közös alap, amire például egy beszélgetést is lehet alapozni. Ennél is jobb, ha valamilyen érdeklődésedhez köthető közösségbe jársz, például valamilyen sportegyesületbe, tanfolyamra vagy egy hobbidhoz köthető klubba. Az ilyen helyeken biztosan van egy közös érdeklődés, és mivel közösség, alapból mindenki nyitottabb az ismerkedésre és az együtt töltött idő is remek alkalom a másik megismerésére.
22/L
Valóban nézz ki valahogy és igyekezz olyannal indítani, ami dicséret vagy valami, de nem direktben illetve nagyon róla szóljon, de ne legyen creepy:)
De akár adhatod a naiv idegent is. Ha megkérdezed tőle, hogy a busz arra megy-e amerre gondolod, de mondjuk rossz járatszámot mondasz vagy valami, akkor az már egy jó indítás. Az emberek általában segítőkészek. Az nem jó indítás hogy ismerkedni szeretnél, mert az nem mindig jön be:) Inkább a helyzethez mérten keress témát az jobban fog menni.
Az akarsz-e ismerkedni azért sem jó, mert az rólad szól, arra meg senki nem kíváncsi ismeretlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!