Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsak le az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le az utcán személyesen egy teljesen idegen lányt? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Nem rég lettem 23 éves. Szingli fiú vagyok. És szeretnék magamnak barátnőt. Hogyan szólítsak le 1 lányt? Tegnap este megpróbáltam de sajnos nem jártam sikerrel. Este a buszmegállóban én voltam meg 1 lány. Telefonált. Amikor letette odaszóltam hozzá: "Szia. Lenne kedved ismerkedni?" Mondja: "hogy értve?" Mondom: "Hát először beszélgessünk, aztán majd meglátjuk ami alakul." Mondja: "Van barátom már 3 éve" és ennyi volt. Tehát sajnos nem jártam sikerrel. Pedig külsőre az álomnőm volt!!!

2020. máj. 17. 09:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak 1 bökkenő van: 2 autóm van, tehát sose buszozok. Tegnap is biciklivel voltam. Barátommal bicikliztem. Ő beszaladt a boltba és én addig beszéltem a lánnyal. Nem volt sötét. Kora este volt.
2020. máj. 17. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sötétben nem örülnék annak ha leszólít valaki mert 1 nő a sötétben egyedül rossz. Én félni szoktam és inkább kifogásokat keresek, hogy mihamarabb szabaduljak. De nem rossz módszer csak szerintem ne legyen még sötét. Sok sikert.
2020. máj. 19. 20:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem volt vaksötét. Szürkület. De mondom hogy ne a példámra alapozzatok már!!!
2020. máj. 19. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Élőben ismerkedésnek megvannak a maga kötelező körei. Sohasem megyünk oda teljesen nyilvánvaló szándékkal, még ha mindketten tudjuk is, hogy mi a cél. Kérdezd meg, merre van a Radnót utca, vagy hasonló.
2020. máj. 20. 11:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szemkontakt, mosoly és ha vevő erre akkor valami bullshit indokkal odamész.
2020. jún. 15. 10:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Milyen indok???
2020. jún. 15. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Ja de viccesek vagytok, itt meg azon nyígtek, milyen életképtelen, aki nem mer utcán megszólítani egy nőt: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. jún. 15. 15:18
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
#8 Tehát nem egyáltalán nem mindegy hogy mit mondasz. Lásd a kérdező esetét. Én nem is tudom, hogy van-e elcsépeltebb szöveg annál, hogy "van-e kedved ismerkedni". Nekem erről mindig az ezt követő szintén elcsépelt ostoba interjúztatás jut az eszembe. Egyszerűen a kérdező semmit, de semmit nem fektetett be. Befektetés nélkül pedig nicsen hozam.
2020. jún. 16. 10:35
 19/20 A kérdező kommentje:
Most már végre hasznos és építő válaszokat várnék!
2020. jún. 16. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
#19 Már leírtak sok értelmes, hasznos válasz. Ne azért menj oda mert ő van éppen legközelebb és nem ronda. A pillanatot kell megfognod, azzal kell élned. Mondom ezt úgy, hogy szólítottam le már lányt utcán, több randi és majdnem kapcsolat is lett belőle. Akkor csináltam ilyet először egyébként. Hogy melyik esetben mi a megfelelő mondat, hát ilyen nincs. Ha lenne egy ilyen varázsige, mindenki azt használná, nem igaz? :)
2020. jún. 16. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!