Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért mondják mondjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják mondjuk 100 véletlenszerűen kiválasztott 30 éves férfi közül a kb. 75-80. legvonzóbb külsejűre még mindig csak azt, hogy "olyan hétköznapi, átlagos". Nekik csak a felső 10 % a jól kinéző?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#10: Idézet Réz András "Válogatott szorongásaim" című, 2003-ban kiadott könyvéből:

"Amikor egykori szeretőm meglepett életem első dezodorjával, elpirultam. Nem mintha a Jet márkájú deo különösebben parázna holmi lett volna, de bennem akkor még volt valami zavarodottság, hogy ilyet, ugye, csak nők használnak. Józsi bácsi - gyerekkoromban nála töltöttem minden téli, nyári, tavaszi vakációmat Makláron - biztos mondott volna rá valami cifrát. (...) A hetvenes évek elejének nemi szerepeibe még nem tartozott bele az önmagát illatosító, szagtalanító hímegyed. Fene nagy kangőg munkált ám bennünk."

Réz András 1951-es születésű, tehát boomer. Természetesen ez ma már bőven nagyszülői kornak számít, de azért érdemes belegondolni, hogy ha egy "finom értelmiségi"-nek számító valaki ilyen önvallomásra ragadtatja magát, persze, le a kalappal az őszinteségéért, akkor a kortársai, akik kevésbé iskolázottak, és sokkal többen voltak, mint az olyanok, mint ő, vajon milyen igényszinttel bírhattak.

2020. máj. 15. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
13%

Normál válasz: A nők érzelmileg gondolkodnak, egy kocsiba vagy műszaki cikkbe is sokszor a külső alapján "szeretnek bele", képesek szeméttelep-érett dolgokért is rajongani és technológiai csúcs termékeket flegma arccal nyugtázni, hogy ha te mondod biztos úgy van...

Eközben pedig egy férfi többségében racionálisan közelíti meg a dolgokat.

Incel válasz: A nők megtehetik azt, hogy válogatnak. Ha egy férfi, nézzen ki bármilyen jól megsért egy nőt a méltóságában, utána legtöbbször nincs visszaút (nem a már kialakult szerelmekről, hanem az ismerkedés elejéről beszélek).

Egy férfi mit csinál fordítva? Elküldi őt durván, haverok előtt megalázva a plázacica. Utána hajnalban csatak részegen ugyanez a plázacica, kisírt szemmel, elkenődött szemfestékkel, két kiadós hányás után már visszavesz az arcból, a srác pedig kapva az alkalmon viszi őt haza és szexelnek. Azzal, akit előtte emberszámba sem vette.

Amíg a férfiakban ennyire nincs méltóság és ennyire farokvezéreltek, addig mit csodálkoznak azon, hogy a nők válogatnak?

2020. máj. 16. 04:03
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Nincs nő nincs sírás. Egyébként meg miért akarsz választ a kettős mércére a kettős mércésektől? Papolnak itt h nem vagy jó, rosszul nézel ki, de ha papolsz arról h én 2milliót keresek, akkor keress te is, már repül is a negatív értékelés. Beteg emberekkel ne foglalkozz, barátaid legyenek akikre számíthatsz. A nő csak lehúz, kisemmiz, kizárólag a saját önös érdekei vezérlik és bizony manapság még pofája is van h a "te hibád" ha ezt nem fogadod el. De nem ám. Kevesebb leszek? Nem. A nők 99%-ának nincs semmi más kézzel fogható dolga, mint a kapcsolatai, a trükközései, s várakozás a hódolókra. Ezzel a tudással elmehet a p-be.
2020. máj. 16. 06:26
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Nos, 100-bol 75-80 nyilvan atlagos, hiszen az a nagy része.

A legtöbb nőnek teljesen átlagos barátja van.

2020. máj. 16. 08:17
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

"Eközben pedig egy férfi többségében racionálisan közelíti meg a dolgokat."

Muhaha. Mennek a farkuk után. A legtöbbje ostoba osztonleny.

2020. máj. 16. 08:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs nő nincs sírás."

Az egy félrefordítás volt, ugyanis az eredeti jamaicai (karibi) tört angolságú szöveg valójában azt jelentette (Bob Marley eredeti szándéka szerint, egyébként a szöveg a feleségének, Ritának szólt, amikor még nyomorogtak): "Nem, asszony, ne sírj." Utána jön az a szöveg, amivel vigasztalja.

2020. máj. 16. 15:28
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
Már ne is haragudj, de ha nekem nem kell eltartanom egy magadfajtát, akkor nincs mitől félnem, hogy ellopja (válás) még azt is amit két kézzel raktam össze. Ez semmi más, mint bujtatott köntösbe tett lopás (mert neki jár, szegínyke). Azt közbe a nők 90%-a egy rántottát se tud megfőzni, csak rendelgetni, meg napot lopni, várni a jobbat, valami mondvacsinált munka ürügyén.
2020. máj. 16. 21:04
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17: Nyuszika, nem vagyunk rászorulva a pénzedre. Azt meg vágképpen nem értem, miért kéne téged kiszolgálni. Azt sem értem, hogy miből gondolod, hogy te fogsz többet keresni és nem a párod. Már ha van olyan marha, aki összejön veled.
2020. máj. 16. 21:55
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Keresel 2M/Hó? :) Akkor is ha otthon fekszem. Te velem nem fogsz sosem, mert egy szrrágó vagy, irigy és éhenkórász :) Nincs ezzel semmi baj, csak ne verd a melled, mert a jómódú kisportolt hapsiknak ígyse úgyse fogsz kelleni 1-2 óránál tovább. Tudod, ürítőtartyály...
2020. máj. 16. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
#19: Mivel nincs rászorulva a pénzedre a #18-as, ezért most gyors farokméregetésbe kezdesz, nehogy alulmaradj? Az igen! Pszichológusnál jártál már?
2020. máj. 17. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!