Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom,hogy ezekben a nehéz időkben most főleg könnyebben kéne az embereknek barátokat,társat találni?
Nem tudom, nem azzal töltöm a szabadidőmet, hogy odamegyek idegenekhez, ehelyett foglalkozok azokkal, akik fontosak nekem. Tudod, inkább törődök a szeretteimmel, mint olyanokkal, akiknek a nevét sem tudom, és őszintén nem is érdekel.
Mivel nincs időm minden egyes emberre ezen a világon, ezért fontossági listát állítok, amiben te például nem vagy benne, mert megelőznek a szüleim, a testvéreim, a nagyszüleim, a barátaim, az edzőtársaim, a levelezőtársaim, a külön tanáraim, haverok és még néhányan.
Mi gátol meg abban, hogy barátokat szerezz?
Ne miattam jöjjön vissza, hanem a termékek miatt. Nem a szórakoztatása szeretnék lenni, csak végezni a munkám. Részben ezért is hagytam ott, mert nekem nincs igényem arra, hogy néhány magányos férfi lépten-nyomon tőlem várja a megváltását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!