Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ház, és jogsi, gyerek nélkül,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Ház, és jogsi, gyerek nélkül,34 évesen már lehetetlen egy barátnő?

Figyelt kérdés

Jól gondolom ha ezek nincsennek meg akkor egy nő se akar velem kapcsolatot?

Magyarul: nekem már végem mint a botnak?

2020. máj. 9. 23:03
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
40 felett már késő érted? A felett már duplán nehezebb megfelelőt találni. Fügetlen gyerektelen nőt semmi képp, csak családost, és nálad 10 ével idősebbet, akik már nem vállalnak gyereket! Te hol élsz? 30-as nőkbek meg ott a rengetek korukbeliek. Miért kenik 40 felettiek? Hmm? Miért lenne vonzobb nekik a kopaszodás, meg a ráncosabb bőr, mikor ott vannak a az életerős 30-as férfiak? Hmm egyik fiatal nő sem ilyen hülye te hol élsz? Így kellenek a fiatalabb pasik akik átlagosak vagy átlag alattiak, nem kellenek! Hát akkor még 40 felett? Már semmi vonzó nincs egy férfiben csak akkor ha vállalkozó és tele van pénzel van háza és biztos anyagi háttér. Akkor igen, kell a 40 feletti pasi, de én ezt nem fogom elérni. Érted faxságokat beszélsz!
2020. máj. 11. 17:56
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
30-as nőnek nem jut korabeli, mert a korabeli pasik a 20-on éveseket akarják. 30-as nőnek max 40-es pasi juthat és punktum.
2020. máj. 11. 20:23
 33/39 A kérdező kommentje:
Hülyeség. Egy nő olyat talál magának amilyen akar. Nimcs korlátjuk. Max várnak, de nem sokat.
2020. máj. 11. 20:31
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ne törd magad,úgysem győzöd meg.Ez a szerencsétlen abban reménykedik,hogy ha megéri a negyvenes éveit,automatikusan fel fog értékelődni.Pofára fog esni,legyen az ő baja.

Jobban jársz,ha leszakadsz a netről,és abba fektetsz energiát,hogy jobb életed legyen.

2020. máj. 11. 20:40
 35/39 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp ezt kell csinálnom. Hát ez a fószer álomvilágban él.
2020. máj. 11. 20:43
 36/39 anonim ***** válasza:

25. az euro erőssége nincs hatással az ingatlanokra, sem az inflációra. Az infláció az infláció. A monetáris politika pedig monetáris politika. Itthon forinttal fizetsz, nem euroval tudtommal. Állampapírnál biztonságosabb és infláció kivédésére alkalmasabb megoldást nem tudsz találni. Legalábbis olyat ami biztonságos. Igen az euró erősödött, de itthon szintén csak forintba kapja a fizetését, de magvan az a lehetőség, az állampapír vásárlásnál, hogy akár euróban vásárolsz állampapírt. 2 legyet ütsz egy csapásra. Nyersz az euróval, nyersz a kamattal, de nem most. Elérte a csúcsot a 350et. Hacsak nincs valami speckó jövőbelátó képességed, hogy kitaláld mi fog nőni, mi nem akkor nem kétkezi munkával keresnéd te sem a kenyeredet. Utólag bárki lehet okos, de azt mondani, hogy "párnanaciba" tartani a pénzt, a legnagyobb ökörség. Nekem 8,5millió megérte, hogy év végén 180at kapjak csak úgy. Mit értem volna el vele, ha annyit sem kapnék? Áruld már el!

Nemértem sokan miért kötik az inflációt a forintgyengüléssel. Keress rá az inflációra! Megtettem neked! [link]

Csak megsúgom, létezik infláció követő állampapír is, ha hajlandó vagy 1től több évig abban tartani a pénzedet.

2020. máj. 12. 09:47
 37/39 anonim ***** válasza:
Most 12,160 millióra 300 ezer fog jönni januárban. De buta vagyok! Jajj! :D Hát jobb lett volna be sem fektetni semmibe!
2020. máj. 12. 09:58
 38/39 anonim ***** válasza:
#36: A válaszoló szerintem úgy értette, hogy ha átváltod euróba és úgy tartod a párnacihában, majd most visszaváltod, akkor jobban jártál volna, mintha forintos állampapírban áll (az eurósra meg csak 2% kamatot kapsz).
2020. júl. 11. 08:56
 39/39 anonim ***** válasza:

38 oké, de jövőbe senki nem lát.

Ha külföldön élsz és itthonra gyűjtögetsz, akkor valószínű nyertél az euróval. Ha kint akarsz maradni, akkor nem. Ha itthon dolgozol forintért és itthon tervezel, akkor nem nyertél, de nem is vesztettél.

2020. júl. 11. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!