Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ház, és jogsi, gyerek nélkül,34 évesen már lehetetlen egy barátnő?
Jól gondolom ha ezek nincsennek meg akkor egy nő se akar velem kapcsolatot?
Magyarul: nekem már végem mint a botnak?
Kérdező,ne törd magad,úgysem győzöd meg.Ez a szerencsétlen abban reménykedik,hogy ha megéri a negyvenes éveit,automatikusan fel fog értékelődni.Pofára fog esni,legyen az ő baja.
Jobban jársz,ha leszakadsz a netről,és abba fektetsz energiát,hogy jobb életed legyen.
25. az euro erőssége nincs hatással az ingatlanokra, sem az inflációra. Az infláció az infláció. A monetáris politika pedig monetáris politika. Itthon forinttal fizetsz, nem euroval tudtommal. Állampapírnál biztonságosabb és infláció kivédésére alkalmasabb megoldást nem tudsz találni. Legalábbis olyat ami biztonságos. Igen az euró erősödött, de itthon szintén csak forintba kapja a fizetését, de magvan az a lehetőség, az állampapír vásárlásnál, hogy akár euróban vásárolsz állampapírt. 2 legyet ütsz egy csapásra. Nyersz az euróval, nyersz a kamattal, de nem most. Elérte a csúcsot a 350et. Hacsak nincs valami speckó jövőbelátó képességed, hogy kitaláld mi fog nőni, mi nem akkor nem kétkezi munkával keresnéd te sem a kenyeredet. Utólag bárki lehet okos, de azt mondani, hogy "párnanaciba" tartani a pénzt, a legnagyobb ökörség. Nekem 8,5millió megérte, hogy év végén 180at kapjak csak úgy. Mit értem volna el vele, ha annyit sem kapnék? Áruld már el!
Nemértem sokan miért kötik az inflációt a forintgyengüléssel. Keress rá az inflációra! Megtettem neked! [link]
Csak megsúgom, létezik infláció követő állampapír is, ha hajlandó vagy 1től több évig abban tartani a pénzedet.
38 oké, de jövőbe senki nem lát.
Ha külföldön élsz és itthonra gyűjtögetsz, akkor valószínű nyertél az euróval. Ha kint akarsz maradni, akkor nem. Ha itthon dolgozol forintért és itthon tervezel, akkor nem nyertél, de nem is vesztettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!