Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ház, és jogsi, gyerek nélkül,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Ház, és jogsi, gyerek nélkül,34 évesen már lehetetlen egy barátnő?

Figyelt kérdés

Jól gondolom ha ezek nincsennek meg akkor egy nő se akar velem kapcsolatot?

Magyarul: nekem már végem mint a botnak?

2020. máj. 9. 23:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem lehet veled közös jövőt tervezni. Legalább 10-15 éve dolgozol már, és még mindig drágának tartasz egy albérletet. Majd ha esetleg egy lány veled szeretne élni, akkor is azt mondod, hogy bocs, nem, mert olcsóbb a szüleimmel. Egyetlen páromnak sem volt saját lakása, de igénye az önálló életre viszont igen.
2020. máj. 10. 01:26
 12/39 anonim ***** válasza:
47%
Ha 20-30 között nem kellettél, akkor komolyabb egzisztencia-ugrás nélkül most meg főleg nem fogsz.
2020. máj. 10. 02:14
 13/39 A kérdező kommentje:
Tudom!
2020. máj. 10. 03:56
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes nőnek se kellesz mert nem tudod támogatni őket se... mihez kezdjen veled ha rosszabb körülmények között élsz mint ő?
2020. máj. 10. 06:25
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a gondolkodásmód elég taszító... olcsóbban jön ki szülőknél lakni, de szerintem max 25 éves korig, utána már meg kell próbálni megállni a saját lábadon, általában együtt könnyebb. De hát ez van. Attól még ismerkedj, lehet van, akinek ez nem kizáró ok.
2020. máj. 10. 07:29
 16/39 anonim ***** válasza:
Mi a munkád? Mennyit keresel?
2020. máj. 10. 07:48
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen én is szülőknél élek. Bár nekem pénzem annyi, hogy önerőre is vehetnék valami kisebb lakást a városban, de nem teszem. Még 1 hónapig lesz munkám, aztán elvesztem a gazdasági helyzetnek hála. Kétséges, hogy hasonló fizuért munkát találok itthon. Szülőket nem zavarja, hogy náluk élek, mert nagy a ház, de mondjuk anyám szemén látom néha, hogy egészségesebb lenne különválni. Megpróbálok mobilis lenni. Olyan munkát kell végeznem, ahol a szállás adott és a fizetés is elfogadható. Így 2 legyet üthetek 1 csapásra. Milyen munkák ezek? Kamionozás, hotel munkák, ápoló saját lakrésszel stb. Külföldön nyilván!
2020. máj. 10. 08:03
 18/39 anonim ***** válasza:
Jól gondolod.Ugyanitt tartok,csak 38 évesen,és nem is próbálok ismerkedni.Nem tudom,neked merre tart az életed,(az enyém lefelé),de ha nem tudsz adni semmit,akkor ne is várj semmit.
2020. máj. 10. 09:00
 19/39 anonim ***** válasza:
74%

Hiába stabilabb az egzisztenciád a szülőkkel lakva és az önerőt megtakarítva, mint a divatból albérletezők többségének, ha

1. Rengeteg előítélet övezi. A nők lelki szemei előtt az van, hogy "Gyere prüntyőkém, megkentem a vajas kenyeredet és itt a kakaód úgy, ahogy te szereted."

2. A legtöbb nő számára nincs perspektíva az alacsony összegű kuporgatásban. Hiába keres esetleg ő is 140 ezret árufeltöltőként és költözött fel Szabolcsból, körberöhög, hogy te leteszel havi 100-at, mert az 1 év alatt 1,2 misi, 10 év alatt 12, 20 év alatt 24 és elröppent az élet, ott vagytok 40 évesen annyi pénzzel, amiből ma már egy garzont se tudnátok venni. Hiába, hogy tőkét meglévő tőkével lehet a legjobban növelni, de ennyi erővel a vonzó laza rosszfiú is keltheti azt a hatást, hogy majd 1-2 hónapon belül megnyitja a motorboltját vagy tetoválószalonját és dől a lé.

2020. máj. 10. 12:32
 20/39 anonim ***** válasza:

1, Különböztesd meg azt a nézetet, hogy mi mennyibe kerül és mi mennyit ér.

2, 40 évesen is annyit fog érni a jelen pénze, ha a megtakarítását minimum állampapírba fekteti. Ami addig jön, az csak plusz.

3, szívná a fogát, ha pont válság előtt fektetne ingatlanba.

2020. máj. 10. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!