Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyakori manapság hogy a nők nem tudnak főzni?
Nagymamám 20 éve özvegy, azt mondja olyan jó h már nem kell senkire főznie, egymaga elvan kis sütin, egytálételen.
Te naponta főzöl kedves kérdező?agy naponta megvívsz a sárkánnyal vagy mi a mindennapos ffi teendőd?
Csatlakozom a 17-es, 18-as válaszolóhoz.
Megmondom őszintén én sosem voltam konyhatündér...igazából sosem szorultam rá, hogy főznöm kelljen. Amíg iskolába jártam (még az egyetemen is) menzán ebédeltem mindig. Hétvégente pedig a család valamelyik tagja készítette az ebédet...rendszerint anyukám vagy nagymamám, de páldául a nagypapám is kiválóan tudott főzni.
Az exférjem nagyon szeretett főzni, így mindig ő csinálta. Amióta egyedül vagyok, meg főleg most a karantén alatt, rájöttem, hogy nagyon sokmindent meg tudok csinálni. Egyszerű ételeket szoktam készíteni,de olyan kreatív lettem, mint a fene. Szóval csak akarni kell és megy ez bárkinek.
Szóval szerintem nincs olyan felnőtt ember, aki nem tud főzni, az más kérdés, hogy nem akar vagy nem szokott. Azt nem tudom, hogy kifejezetten hol tudnál ismerkedni főzni szerető nőkkel, de ha megismersz valakit derítsd ki gyorsan:)
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!