Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyakori manapság hogy a nők nem tudnak főzni?
Ferfikent, ugy hogy tudok fozni, sot szakacs diplomam is van, tudok fozni.
De ez nem azert van mert napi szinten fozok magamnak hanem mert egyetemen nehezebb volt...
Hogy milyen surun fozok magamnak? Hat csak hetvegente, mert hetkoznap a melo ( IT ) lesziv es konnyebb 1000-1500 forintbol megvenni a kajat mint megfozni magamnak.
És miért is kéne rád főzni? Te miért nem akarsz a barátnődre főzni?
És még a fiúk sírnak itt, hogy a lányoknak milyen igényeik vannak.
Régen a nők főállásba főztek otthon. Ma főállásban dolgoznak. Ki akar munka után még bármit is pancsolni?
Ha a pasi eltart, én főzök. Ezen ne múljon.
Szerintem nem általános a jelenség. Sok tip-top instap!tsának gondolt 25 körüli csaj is meglepő módon tud sütni-főzni...
Ismerősi körben is talán 1x láttam olyan csajt, aki nem tud.
Regen egy nonek a háztartás vezetése es a gyerekneveles volt a dolga de sokszor azt se egyedul latta el mert jellemzoen nagycsaladban eltek az emberek.
A mostani egyedul vagy parban elo noktol elvarni azt hogy dolgozzanak, esetenkenet gyerek mellett es haztartast vezessenek mar teljesen mas nagyobb elvaras. Azert a legtobb ember tud gondoskodni magarol mert kell is de ha nem kitartott feleseget keresel akkor nem a fozotudas alapjan szelektalnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!