Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az udvarlás egy szükségtelen színészkedés?
Nem rég meghallgattam ezt a videót.
Az elején arról van szó, hogy egy nő szeretné, ha udvarolna neki az a férfi, akivel találkozgat.
Úgy érzem ez az egész udvarlósdi tényleg színészkedés. Én is jobban szeretem, ha spontán alakulnak a dolgok, és nem vár el tőlem ilyen giccses színészkedéseket.
Attól függ, mit értünk udvarlás alatt.
Ha naponta 60 kiló rózsát vesz, ebből heti kétszer leteríti a házam elé, az szükségtelen színészkedés. A nyálas dolgokat nem szeretem, sőt... Taszító.
De ha az is udvarlásnak számít, hogy elmegyünk színházba egy olyan darabra, ami mindkettőnket érdekli, eltöltünk egy szép estét, megdicsér, hogy csinos vagyok, majd van benne annyi otthonról hozott udvariasság, hogy hazakísér, hogy ne egyedül kelljen éjszaka bolyognom, akkor ez nem szükségtelen színészkedés, hanem pozitív dolog.
Ha csak dugni akarsz, akkor színészkedés.
Ha tetszik a csaj, akkor meg természetes, hogy kedves vagy vele, kimutatod a vonzalmadat, szeretnél vele lenni, programokat szervezni stb.
Szóval ha már felmerült benned ez a kérdés, valószínű, hogy csak kefélni akarsz, ezért érzed feleslegesnek.
Nem igaz, hogy végig szerepet kell játszani az ismerkedés alatt. Teljesen normális a ha mindenki magát adja és akkor nincs később csalódás. Akinek rendben van az élete, tiszták a szándékai annak nincs szüksége a képmutatásra, megtudja nyerni magának a nőt megtévesztés nélkül is.
Nagyon egyszerű. Rendszerint azoknak kell hazudniuk csak, akik sumákolnak, nem akarnak komolyat, csak dugni akarnak egy jót.
Vagy akik többnek akarnak látszani, mint amik, pl. a kiszemelt golddigertopmodell hercegnőnek vannak égigérő igényei amit lehetetlen egy átlag pasinak teljesíteni.
Pontosan azért megy csődbe sok kapcsolat mert megjátszák az elején magukat az emberek, szerelmet vallanak amikor nincs semmi, titkolják, hogy párhuzamos kapcsolatokat tartanak fenn a kezdeztektől fogva, hogy szenvedélybetegek, hogy birtoklóak és féltékenyek, ingyenélők - csak hogy egy párat elmítsek, és nyilván a látszazot nem lehet fenntartani sokáig, az őszinte fél meg jogosan érzi átverve magát.
Egyszó mint száz, akinek kevés vagy így ahogy vagy az felejtős.
"Csak nem árt, ha a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a nők azonnal és minden feltétel nélkül lefekszenek a jópasikkal, a többi férfit meg halálra szívatják és nekik eljátsszák a nemvagyokolyan-t. Ennyi."
Ez kb. pont ugyanaz, hogy a pasik minden feltétel nélkül elfogadják az insta pitchákat, mert bombasztikus, lehet ezért lusta, buta, bármilyen jellemhibája lehet. A normális nőnek pedig tizedrész annyit nem néznek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!