Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az udvarlás egy szükségtelen színészkedés?
Nem rég meghallgattam ezt a videót.
Az elején arról van szó, hogy egy nő szeretné, ha udvarolna neki az a férfi, akivel találkozgat.
Úgy érzem ez az egész udvarlósdi tényleg színészkedés. Én is jobban szeretem, ha spontán alakulnak a dolgok, és nem vár el tőlem ilyen giccses színészkedéseket.
A nők szerint egy játékos évődés, a férfiak szerint egy kín.
Mármint azon férfiak szerint akik rá vannak szorulva. Egy igazi alfa nem udvarol, csak pörgeti a slusszkulcsot és villant pár pimasz mosolyt az öltönyében, odaszól pár bunkó dumát (ami a nők tévképzete szerint egyenlő a magabiztossággal), és már hullanak is a bugyik.
2-es vagyok. Nem a nők szerint évődés, hanem csak szerintem, ami lehet különbözik más nők véleményétől. (mert tudod nem vagyunk egyformák)
Akinek az udvarlás kín, az mit szeretne? Hajtson rá a nő? Az meg már nem olyan izgi ugye, sok férfi pont ekkor húzza be a kéziféket mert zavarba jön. Meg nem nőies.. Mi legyen? :)
Vagy nincs az udvarlás fogalmával tisztában.
Azért tisztázzunk valamit, az udvarlásnak nem öncélúan a hízelgésről, szórakoztatásról kell szólnia mint írtam ez egy kölcsönös interakció, ami az ismerkedés részét képezi.
Mégis mi benne a kín? Érdeklődni a másik iránt? Lassan fedezni fel a személységét, határait, ízlését és lelkivilágát? Meghívni egy kávéra?
Borzalom. :)
"A jól kinéző férfiakkal a nők azonnal lefekszenek, azoknak egy 100-adát sem kell tenniük, mint a többi férfinek."
Erre az állítólagos jelenségre milyen megoldást javasolsz? A rosszul kinéző férfiakkal is feküdjünk le egyből, vagy a jól kinézőkkel se? Melyik tenné boldoggá a kis szívedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!