Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az udvarlás egy szükségtelen színészkedés?
Nem rég meghallgattam ezt a videót.
Az elején arról van szó, hogy egy nő szeretné, ha udvarolna neki az a férfi, akivel találkozgat.
Úgy érzem ez az egész udvarlósdi tényleg színészkedés. Én is jobban szeretem, ha spontán alakulnak a dolgok, és nem vár el tőlem ilyen giccses színészkedéseket.
"Erre az állítólagos jelenségre milyen megoldást javasolsz? A rosszul kinéző férfiakkal is feküdjünk le egyből, vagy a jól kinézőkkel se? Melyik tenné boldoggá a kis szívedet?"
Semmilyen megoldás nincs erre, a nők azt tesznek, amit akarnak. Csak nem árt, ha a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a nők azonnal és minden feltétel nélkül lefekszenek a jópasikkal, a többi férfit meg halálra szívatják és nekik eljátsszák a nemvagyokolyan-t. Ennyi.
"Csak nem árt, ha a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a nők azonnal és minden feltétel nélkül lefekszenek a jópasikkal"
Nem árt ha erről a nők is tudnak. Mert én nem tudtam, hogy lefeküdtem egyből a jópasikkal. Most, hogy már tudom furán érzem magam.
Hát az egyébként. Néha a pasik nagyon tudják erőltetni, pl. netes ismerkedésnél, amikor még csak nem is találkoztunk, miért kell megkérdezni minden reggel, hogy hogy aludtam? Ez valami fétis? Mert én kötve hiszem, hogy egy idegent ez érdekel belőlem, engem sem érdekel, hogy aludt valaki, amíg nem ismerem mélyebben.
De ettől függetlenül izgalmas lehet egy udvarlás, persze ha bejön az illető, aki udvarol.
Szerintem egy kapcsolatban mindenki szívesen emlékszik vissza azokra az emlékekre, amikor még nem volt semmi, de már volt valami a levegőben. 🙂
Persze a durr bele is jó tud lenni, szerintem mindenkinek van olyan élménye, hogy egyből volt szex, és szuper volt meg minden, de ilyen 100-ból ha egyszer van, egyébként inkább megbánás követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!