Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-asok. Hogyan élitek meg, hogy körülöttetek már a legtöbb ember, , lebabázott", vagy házas, esetleg el is váltak már, nektek meg semmi, még egy jegyességig sem jutottatok el? Érzékenyen érint kicsit ez titeket, vagy nektek 8?
"Van egy mondás, mindenki jó valamiben."
Engem még olyan melókra sem vesznek fel a HR-esek, amikre kb. az alkoholistákat is fel szokták venni. Szerinted melyik nő lenne kíváncsi ilyen férfira, mint én?
Jól, mivel nekem sem feleség, sem gyerek NEM KELL
Az én célom az, hogy keressek egy rakás pénzt, és sok nőt meg tudjak dugni.
Abszolút nem hiányzik, egy féltékenykedő feleség, meg egy hisztis kölykök a nyakamra.
Én olyan vagyok mint egy kis fabia a sok bmw között.Hiaba van penzem,hiaba tanulok,fejlesztem magam és rendezett az életem...Ez mind kevés.Nem én kértem,hogy fabia legyek még is ebben a tesben kell felkellnem minden nap.A társadalom és a szuliem ne varjak el tőlem,hogy olyan életet éljek mint egy egeszseges diavatszakallas 180magas széleshatú 'igazi férfi'
Nem mérgezhetem a lelkem a tarsadalom hulyeségeivel,szóval tojok rá :)
Melóban véletlenül egy irodahelyiségben kb. 10-en vagyunk férfiak és mindenki kb. 30-40 között. 1-nek van normális házassága gyerekekkel, láthatóan normális állapotban. Rajta kívül mindenki vagy elvált, vagy még ennyi idős korban is barát-barátnőzik mint a középiskolában (gyerek sehol a láthatáron, de még összeköltözés sem), vagy örök szűz típus.
Szóval egyáltalán nem érzem azt, hogy a legtöbb ember lebabázott volna. De ha a statisztikákra nézek, akkor is ugyanezt látom, hogy a legtöbb 30-asnak ilyen szempontból nincs normális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!