Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még rajtam kívül olyan, akit az idegesít a legjobban, hogy rivalizálnia kell más férfiakkal? Éreztétek már úgy, hogy nektek azért nem megy a csajozás, mert túl sok ember van körülöttetek, aki sokkal tapasztaltabb és úgyis hamarabb ér oda?
Néha én is hasonlóan érzek. Mondjuk azzal a különbséggel, hogy 24 éves vagyok, és 17-18-nak nézek ki. :D
De igen: sok tini sokkal előrébb tart, mint én, és ez nem is fog megváltozni soha...
"Van egy ismerősöm középkategóriás fejjel, testtel, na és pénze sincs túl sok. De sok lányt levesz a lábáról azzal, hogy van humora, őszintén meglehet beszélni vele akármit, de csak nehezen engedi be az embert az életébe. Egyszerre rejtélyes (ez ugye vonzó, mert kiakarjuk deríteni a dolgokat),"
Én is ilyen vagyok, de furcsamód nem észlelem, hogy bárki "ki akarná deríteni a dolgokat" velem kapcsolatban.
"És már volt 2 barátnője, mindkettő szemét volt Vele, pedig ő imádta őket és szeret az adott barátnőkkel lenni, vitt nekik bonbont, rózsát, elvitte őket olcsóbb éttermekbe,"
Ezért voltak szemetek vele. Egy lányt nem szabad így elhalmozni. Ne dőlj be a csajoktól származó tanácsoknak, hogy "azt szeretjük, ha törődnek velünk", meg hasonlók. Frászt. Kifejezetten vonzza őket, ha hanyagul bánnak velük.
Ez nem egy verseny. A képlet egyszerű: nem olyan nőket kell célba venni, akik bárkivel elmennek, akik "jók a versenyben", hanem olyat, aki szeret. Téged, a személyiségedet, és nem azt, amit megjátszol.
Ha meg téged szeret valaki, akkor nyüzsöghet körülötte ezer másik, a szerelem nem úgy megy, hogy csak úgy lepattintják tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!