Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya/szűz/incel pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya/szűz/incel pasik! Nektek nem fáj belegondolni, hogy hamarosan jön a nyár és sok más vonzóbb pasinak gyerekjáték becsajozni nektek meg ilyenkor sincs esélyetek?

Figyelt kérdés

Forróság, lenge öltözet, levegőben szállingózó feromonok meg tesztoszteron, bikinik és félmeztelen testek látványa, az összes csaj boldog, nevetgél és levetkőzik minden gátlásukat. Némi alkohol hatására simán mennek az alfákkal organikusakat szexelni, akár egyszree több alfával is. Nyáron veszik el a legtöbb női szüzesség - alfáknak köszönhetően ugye - és mi ebből bőben kimaradunk. Gyakorlatilag minden adott legalább egy hevesebb ismerkedésre, amiből bármi lehet. Ilyenkor pedig, ha egy pasi az átlagnál egy picivel vonzóbb, annyi kalandban lehet része, mint máskor. A nők azonban tényleg csak az alfáknak akarnak tetszeni, az itteni kérdések is nyáron mindig arról szólnak hogy egy tökéletes testű férfivel akarnak szexelni, akit a strandon láttak.

Férfitársaim! Én BOLDOG VAGYOK hogy elmarad idén a fesztiválszezon!!!!! Legalább most nem fognak kósza szüzességek elveszni és kapcsolatok tönkremenni a fesztiválos megcsalások miatt!!!! Legyünk boldogok és csajozzunk be!!!

42F

2020. ápr. 30. 19:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
És büszke sem vagyok erre, nem tudom, hogy erre miért büszke valaki, ezt tőle, tőlük kéne megkérdezni szerintem, akik esetleg büszkék erre.
2020. máj. 5. 20:33
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

# 21

Valószínű olvassák ők is a kérdésem.

2020. máj. 6. 11:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem fáj, próbálok optimista lenni. Nemsokára varázsló leszek!
2020. máj. 7. 11:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Örülni nem örülök a #maraggyotthonnak, de terveim azért vannak a nyárra.

Elég randa vagyok sajnos.

20F

2020. máj. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!