Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya/szűz/incel pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya/szűz/incel pasik! Nektek nem fáj belegondolni, hogy hamarosan jön a nyár és sok más vonzóbb pasinak gyerekjáték becsajozni nektek meg ilyenkor sincs esélyetek?

Figyelt kérdés

Forróság, lenge öltözet, levegőben szállingózó feromonok meg tesztoszteron, bikinik és félmeztelen testek látványa, az összes csaj boldog, nevetgél és levetkőzik minden gátlásukat. Némi alkohol hatására simán mennek az alfákkal organikusakat szexelni, akár egyszree több alfával is. Nyáron veszik el a legtöbb női szüzesség - alfáknak köszönhetően ugye - és mi ebből bőben kimaradunk. Gyakorlatilag minden adott legalább egy hevesebb ismerkedésre, amiből bármi lehet. Ilyenkor pedig, ha egy pasi az átlagnál egy picivel vonzóbb, annyi kalandban lehet része, mint máskor. A nők azonban tényleg csak az alfáknak akarnak tetszeni, az itteni kérdések is nyáron mindig arról szólnak hogy egy tökéletes testű férfivel akarnak szexelni, akit a strandon láttak.

Férfitársaim! Én BOLDOG VAGYOK hogy elmarad idén a fesztiválszezon!!!!! Legalább most nem fognak kósza szüzességek elveszni és kapcsolatok tönkremenni a fesztiválos megcsalások miatt!!!! Legyünk boldogok és csajozzunk be!!!

42F

2020. ápr. 30. 19:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Már magyarországon is megjelentek ezek a szélsőséged chad-alfa-stacy mániás "incel" mentális betegek ?

Még jó hogy itt nem lehet könnyen lőfegyverhez jutni...

2020. máj. 3. 02:03
 12/24 anonim ***** válasza:

#11 Fogalmam sincs, hogy mit jelent a chad, meg stacy. Az alfa szót meg eleve utálom férfiakra vonatkoztatni, ezt a kérdező használta, én csak azt fejtettem ki, hogy ha már ezt a szót kell használni, számomra nincsenek alfák. Vagy pedig ha vannak, akkor nem azok, akikre ő gondol.

A fegyverek pedig hogy jönnek ide?

Szerintem itt nagy zavar van egyesek fejében.

2020. máj. 3. 10:04
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

Chad=alfa

Stacy=a tökéletes női ideál, amit minden férfi akar kivétel nélkül, tehát az objektívan szép lány.

Az incelek lövöldöznek amcsiban a kiégés miatt. Itthon ez nem fordulhat elő, mert nehéz fegyverhez jutni.

2020. máj. 4. 22:22
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
#13 Ez nagyon torz megfogalmazás több szempontból is.
2020. máj. 4. 23:30
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

# 14 Pedig ezt gondolják ezek az "incel" emberek.

Szerencsére valóban nem lehet itthon lőfegyverhez olyan könnyen hozzájutni...

2020. máj. 5. 13:20
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 Ez marhaság! Történt néhány szélsőséges eset, és ebből vonnak le tévesen következtetéseket. Én is az vagyok, mégsem gondolok ilyesmire. Meg kéne előbb nézni ezeknek a tudatlanoknak, hogy mit jelent ez a szó! Ennek a szónak a nőkre nézve semmilyen negatív jelentése nincsen!
2020. máj. 5. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Ez a szó egy sajnálatos helyzetre utal csupán.
2020. máj. 5. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

# 16 Ok.

A "gyilkos" hajlamokon nem mindenkire igaza.

Csak a szélsőségesekre.

Ezek fényében a te "incelséged" miben nyilvánul meg ?

Miért vagy töketlen lúzer az incelek nagy része ?

Miért büszkék erre ?!

Komolyan nem értelek titeket.

2020. máj. 5. 17:51
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

szerk:

Miért töketlen lúzer az incelek nagy része ?

2020. máj. 5. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam abban nyilvánul meg, ami a szónak a jelentése, hogy nincsen nő az életemben. Ennek a helyzetnek sok oka lehet. Viszont amíg ilyen kifejezéseket használsz erre, hogy "töketlen lúzer", akkor szerintem nincsen miről beszélni. Elhiszem, hogy neked marhára jól megy ez az egész, de szerintem rohadtul nem örülnél annak, hogyha te lennél ebben a helyzetben, és mások ilyen kifejezéseket használnának rád!
2020. máj. 5. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!