Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok puás kérdés így nyár elején?
1. Irigy vagy ez 100 %
2. Nő vagy ez 50 %
"Köll a bevítel a zérdekeccségbe, kisgádzsó"
Na, de komolyan, ilyenkor indul a szezon pulykáéknál, nyáron többen fenik a brokit, mint télen, ilyenkor lehet élősködni egy kicsit a baromságaikkal. A vezér vehet is magának egy új színarany WC-t karira.
Kérdező, nem vagyok pua oktató meg semmi ilyesmi, de sokkal szívesebben osztanám az észt és oktatnék lúzer pucukat havi milliókért, mint 3 műszakban állni a szalag mellett vagy egy építkezésen melózni egész nap a tűző melegben vagy épp az elsőben nettó 200-ért.
Te egyszerűen szerintem csak irigy vagy ezekre az emberekre. Mellesleg duplán jól járt Mex, mert ha jól tudom pont most ugrik ki az egész bizniszből és megnősül. Az anyagiakat pedig a tanítványai teremtették meg neki. Felépítettek neki egy házat, vettek neki vitorláshajót meg verdát mindezt "oktató" DVD-kért cserébe... qrva jól járt a sok hülyével :D
Miert hülyesèg?
Önfejlesztèssel mi a bajotok?
Tudjàtok egyàltalàn mi az igazi PUA?
Jimmi egy csìra,ez a baj ilyen senkikkel azonosìtjàtok a PUA-t,nèzz utàna Dragon.
Na ő megeszi reggelire Mexet,Jimmit, meg az összes többit.
"Te egyszerűen szerintem csak irigy vagy ezekre az emberekre."
Mit kéne irigyelni szélhámosoktól? A sikkasztó politikusokra is irigykedjünk a sok pénzük miatt?
"Jimmi egy csìra,ez a baj ilyen senkikkel azonosìtjàtok a PUA-t,nèzz utàna Dragon."
Utánanéztem, semmit nem találtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!