Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok puás kérdés így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok puás kérdés így nyár elején?

Figyelt kérdés
A zsíros pua Jimmy meg a nyegle Mex már nem él meg a parasztvakításból, és így próbálják meg hirdetni magukat?
2019. jún. 19. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
A gyári munkánál jobb a parasztvakítás és észosztás. Menj te is pua oktatónak ha ahhoz van kedved.
2019. jún. 19. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

1. Irigy vagy ez 100 %

2. Nő vagy ez 50 %

2019. jún. 19. 17:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Hobbit pua Jimmy, te vagy az? Vagy Mex Gagyix?
2019. jún. 19. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Csak valaki megtalálta a témát a neten, és most rá van izgulva.
2019. jún. 19. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd magadat, te szerencsétlen, ez is egy "puás" kérdés, legyen bármi is az.
2019. jún. 19. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Köll a bevítel a zérdekeccségbe, kisgádzsó"

Na, de komolyan, ilyenkor indul a szezon pulykáéknál, nyáron többen fenik a brokit, mint télen, ilyenkor lehet élősködni egy kicsit a baromságaikkal. A vezér vehet is magának egy új színarany WC-t karira.

2019. jún. 19. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem vagyok pua oktató meg semmi ilyesmi, de sokkal szívesebben osztanám az észt és oktatnék lúzer pucukat havi milliókért, mint 3 műszakban állni a szalag mellett vagy egy építkezésen melózni egész nap a tűző melegben vagy épp az elsőben nettó 200-ért.

Te egyszerűen szerintem csak irigy vagy ezekre az emberekre. Mellesleg duplán jól járt Mex, mert ha jól tudom pont most ugrik ki az egész bizniszből és megnősül. Az anyagiakat pedig a tanítványai teremtették meg neki. Felépítettek neki egy házat, vettek neki vitorláshajót meg verdát mindezt "oktató" DVD-kért cserébe... qrva jól járt a sok hülyével :D

2019. jún. 19. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Miert hülyesèg?

Önfejlesztèssel mi a bajotok?

Tudjàtok egyàltalàn mi az igazi PUA?

Jimmi egy csìra,ez a baj ilyen senkikkel azonosìtjàtok a PUA-t,nèzz utàna Dragon.

Na ő megeszi reggelire Mexet,Jimmit, meg az összes többit.

2019. jún. 19. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Te egyszerűen szerintem csak irigy vagy ezekre az emberekre."

Mit kéne irigyelni szélhámosoktól? A sikkasztó politikusokra is irigykedjünk a sok pénzük miatt?

2021. júl. 11. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:

"Jimmi egy csìra,ez a baj ilyen senkikkel azonosìtjàtok a PUA-t,nèzz utàna Dragon."

Utánanéztem, semmit nem találtam róla.

2021. júl. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!