Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb haveromba, akit nyar elejen ismertem meg! Hogy mondjam el neki vagy mit csinaljak?! 14/L

Figyelt kérdés
Mar sokszor o is celozgatott (pl.mi lenne ha jarnank?es en meg mondtam hogy nem nemtudom) es most nem tudom mit csinaljak!szerintetek elmondjam vagy varjam meg amig o lep?

#szerelem #lagjobb fiu barat
2013. aug. 28. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mivel ő már lépett ezért most te jössz.
2013. aug. 28. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:

mondd el, ő már megtette

de elég ha te is csak célzol rá, nem muszáj elmondani hogy szerelmes vagy belé

2013. aug. 28. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben neki kell lépnie.. Mellesleg ő már utalt rá hogy járhatnátok. Próbálj meg célozgatni hátha leesik neki! Ha nem akkor neked kell lépned.
2013. aug. 28. 13:20
 4/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy felek hogy elveszitem:(
2013. aug. 28. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
mondd meg neki h te beleszeretnél és te megigéred h ha barátként barátként ha párként párként de mellette leszel! mi a barátnőmmel megigértük de már 1éve tart és nem birnánk a másik nélkül. de ha nagyon félsz h elveszted akkor lehet más fiút kellene találnod erre.! :/
2013. aug. 28. 13:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Multkor a varosba voltam vele meg a baratnommel es amig a baratnom telefonalt megolelte a derekam es tenyleg nagyon kozel volt az arcunk de a baratnom megzavart:(
2013. aug. 28. 13:29
 7/13 A kérdező kommentje:
szerintetek akkor neki bejovok?!
2013. aug. 28. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
szentem igen:) hány éves am? tudsz róla h mással is csinál ilyet? ha gyakran utal rá és cselekszik is akkor nagy valószinűséggel bejössz neki:P .! :D
2013. aug. 28. 13:35
 9/13 A kérdező kommentje:
14:) es mar nem egyszer celozgatott ra de nem merem neki megmondtani:)nem csinal massal ilyeneket:)multkor madjnem megcsokolt de a baratnom mint mar irtam megvarta:(
2013. aug. 28. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
mi úgy jöttünk össze lánybarátommal h megkérdeztük h te h szeretsz? több mint barát. és ha én azt mondom h szerelemes vagyok beléd? csak mondod? lebuktam. mert érzem is csak félnék h nem viszonoznád. és ha azt mondom viszonoznám? csak mondod? nem..nah lebuktam én is.:$ valahogy igy próbáld meg:)
2013. aug. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!