Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya/szűz/incel pasik! Nektek nem fáj belegondolni, hogy hamarosan jön a nyár és sok más vonzóbb pasinak gyerekjáték becsajozni nektek meg ilyenkor sincs esélyetek?
Forróság, lenge öltözet, levegőben szállingózó feromonok meg tesztoszteron, bikinik és félmeztelen testek látványa, az összes csaj boldog, nevetgél és levetkőzik minden gátlásukat. Némi alkohol hatására simán mennek az alfákkal organikusakat szexelni, akár egyszree több alfával is. Nyáron veszik el a legtöbb női szüzesség - alfáknak köszönhetően ugye - és mi ebből bőben kimaradunk. Gyakorlatilag minden adott legalább egy hevesebb ismerkedésre, amiből bármi lehet. Ilyenkor pedig, ha egy pasi az átlagnál egy picivel vonzóbb, annyi kalandban lehet része, mint máskor. A nők azonban tényleg csak az alfáknak akarnak tetszeni, az itteni kérdések is nyáron mindig arról szólnak hogy egy tökéletes testű férfivel akarnak szexelni, akit a strandon láttak.
Férfitársaim! Én BOLDOG VAGYOK hogy elmarad idén a fesztiválszezon!!!!! Legalább most nem fognak kósza szüzességek elveszni és kapcsolatok tönkremenni a fesztiválos megcsalások miatt!!!! Legyünk boldogok és csajozzunk be!!!
42F
1. Elég komoly baj lehet, ha a strandon csak a k**rásra tudsz gondolni.
2. Jól veszem ki a szavaidból, hogy te 42 éves fószerként tizenéves szüzek megrontásáról fantáziálsz?! Nem beteg egy cseppet sem...
3. Szerinted a nők akkora ösztönlények, hogy jó időben rögtön csak az "átlagnál picivel vonzóbb" férfiakkal való kefélés élteti őket?
4. Boldog vagy, hogy elmarad a fesztivál szezon, mert hirtelen akkora erkölcscsősz lettél, hogy a kósza szüzességeket és párkapcsolatokat félted. Pár sorral fentebb pedig már-már egy tüzelő kutyát is majdnem megrántanál a nagy képzelt kanosságod közepette.
5. Az incel sorstársakat szólítod a címben, de az utolsó mondatoddal még őket is szembe köpöd.
32F
Új kérdés, miután az előzőt törölték?
Senkinek nem fogsz kelleni, hiszen eddig se kellettél.
Incel srácok, nektek kész megváltás lesz ez a nyár...
Jön a meleg, rövidülnek a szoknyák, mélyülnek a dekoltázsok, de a COVID miatt senki nem mozdulhat ki, így mindez nem aggaszt titeket.
F
Dehogynem gondolok erre, sőt ez számomra maga a tragédia. Már majdnem azt is hittem, hogy ez a kérdés egy provokáció, de aztán olvastam, hogy te is ebben a helyzetben vagy. Bár mivel már majdnem annyi idős vagyok, mint te, volt időm megszokni ezt a szomorú helyzetet. Meg még magát a meleget sem bírom, így még nyomasztóbb ez a helyzet. Bár enélkül a kérdésben szereplő téma nélkül is van bőven problémám, ez még csak tovább rontja az egyébként is tragikus helyzetemet.
#2-es, ez nem megrontás, ha mindkét fél akarja. Nem megerőszakolásról ábrándozunk, hanem pusztán olyan dolgokról, amik sajnos kimaradtak az életünkből.
Viszont tényleg ellentmondásba keveredik a kérdező, mert azt írja, hogy "csajozzunk", meg legyünk boldogok. Hát nekem ez olyan, mintha egy vak embernek azt mondaná valaki, hogy kezdjen el olvasni.
Én mindig így élek, nemcsak most a járvány miatt. Én is örülök nem tagadom, hogy elmaradnak a fesztiválok, én alapból utáltam mindig is minden ilyen dolgot, bármilyen nyüzsgést, hatalmas zajokat meg nagy tömeget. Már egy fúrás meg hangos jármű is fel tud idegesíteni.
Nekem egyébként "alfák" sincsenek. Ugyan mitől lesz "alfa" valaki? Attól, hogy átver meg kihasznál másokat, és nagy a szája, nincsen benne gátlás, meg bunkó? Tragédia, hogy a mai társadalom az ilyen lényeket nevezi alfáknak. Nálam ez sokkal inkább omega.
Ez van, sajnos ez jutott nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!