Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van erre türelme?

Figyelt kérdés

Amikor kitört a járvány, jóval kevesebb embert láttam az utcán, szinte bárhol, így letöltöttem a Badoo nevezetű appot hogy tegyek vele egy próbát. Én világ életemben élőben ismerkedtem, mert mégiscsak ott lehet igazán eldönteni, hogy mit is akar valaki a másiktól.

Viszont Badoon tök jól elbeszélgetek egy lánnyal kb. 2. hete már, de nekem ez az egész olyan személytelen. Utaltam rá, hogy jobban megismerném élőben is, de azt mondta majd egyszer. Kezdem azt érezni, hogy csak unalom űző vagyok neki. De egy virtuális beszélgetés elegendő unalom ellen? Valójában csak kihasználják az embert nem? Vagy hetekig, hónapokig tart egy netes beszélgetés mire talira kerülne a sor ahol akár egy óra alatt is kiderülhet, hogy mégse?... Idő pazarlásnak érzem ezt. Mér várnak heteket a lányok (nem mind)?

2020. ápr. 30. 12:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam én is, hogy másokkal is dumálgat. Úgyhogy többet nem is gondolok bele egy kis kalandnál inkább. De mit lehet mégis élvezni puszta írogatásban? Ebből valaki sose nő ki?
2020. ápr. 30. 18:31
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
#11: Lehet, hogy olyan eseménytelen élete van, hogy ez a legnagyobb öröme. Vagy csak az egóját akarja növelni, és élvezi, hogy x pasi agyát húzhatja. Vagy egyszerűen csak gyáva kimozdulni a komfortzónájából, mert "mi van, ha a másik egy pszichopata gyilkos?". Ha nem csak haverilag beszélgettek, hanem többet is szeretnél tőle, akkor egyértelműen kérdezz rá, hogy ezen és ezen a napon ráér-e. Ha megint hárít, akkor mondd meg neki, hogy a részedről ennyi volt, nem vethet a szemedre semmit, és nem fogsz bűntudatot érezni semmi miatt, mert te teljesen normálisan közeledtél, de úgy érzed, hogy ő csak játszott veled.
2020. ápr. 30. 18:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Bezzeg a nők mondanak a férfiakra...
2020. ápr. 30. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

2 hét után én sem találkoznék senkivel élőben. Alapból most a vírus miatt a családomat sem látom, de amúgy sem.

Minek, megnézné, hogy eléggé dugható vagyok-e? Mondjuk akkor jobb, ha előbb kiderül, hogy egy fos.

2020. máj. 1. 01:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mennyi idő után találkoznál? Ugyanúgy hónapokkal később is kiderülhet, hogy egy fos.

2020. máj. 1. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
#15: Az ilyen hozzáállású "nőket" hagyni kell a francba. Az ilyenek az igazi energiavámpírok, és mindenképpen te szívod meg velük. Ha túl korán akarsz velük találkozni, akkor elmondanak mindenféle perverz pszichopatának, aki biztosan csak dugni akar, ha meg megkísérelsz hetekig-hónapokig beszélgetni velük, hogy elnyerd a bizalmukat, akkor meg a semmire megy el rengeteg időd és energiád, mert utána sem találkoznának veled. De persze a legtöbbször az ilyenek siránkoznak, hogy a férfiak a rosszak, meg hogy rájuk nem figyel fel senki, ők nem kellenek senkinek stb. Saját tapasztalatból mondom, hogy itt is beszélgettem nem egy olyannal, aki csak sírt, hogy ő milyen magányos, meg hogy iránta soha senki nem érdeklődött, mert azt észrevette volna, és hiába húztam az időt hetekig tartó kb. mindennapos levelezéssel, amikor felvetettem, hogy lépjünk kicsit komolyabb irányba, az esetek nagy részében leléptek. Volt olyan is, akivel fb-on is ismerősök lettünk, elmondtam neki, hogy tetszik nekem, és hogy szeretnék vele találkozni, de mindig volt valamilyen kifogása (most vizsgákra készül, most vizsgázik, most állás után jár stb.), pedig közben meg folyamatosan hangoztatta, hogy ő is szeretne találkozni velem. Ezek alapján csak azt tanultam meg, hogy senkire nem érdemes várni, ez a legtöbb esetben csak idő- és energiapazarlás.
2020. máj. 1. 10:41
 17/19 A kérdező kommentje:
Közben meg folyton elérhetőek Facebookon. De annyira elfoglaltak. Katasztrófa ez a világ már.
2020. máj. 1. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

Nagyjából a legtöbbnek unaloműző, vagy egonövelő oldal. Mondjuk nem csak ez, hanem a többi társkereső is.

Mondjuk a kínálat elég borzalmas, ha az ember jobban beleássa magát. Az egy dolog, hogy a randik játékban jó nőket ajánl, de ha megnézed a közelben lévőket háátttt....

Vagy régen regisztrált unaloműző, vagy erősen átlag alatti bálna, ronda nőkből áll. Az írásod alapján egy unaloműzőbe futottál bele, jól eldumáltatok, imponált neki az érdeklődésed, de ennyi. Engedd el az ilyet és lépj tovább.

2020. máj. 2. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen hamar találkoznék, de ha valakinek ennyire nincs türelme, azzal találkozni sem kell, már ebből kiderül, hogy nem illünk össze.
2020. máj. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!