Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van erre türelme?
Amikor kitört a járvány, jóval kevesebb embert láttam az utcán, szinte bárhol, így letöltöttem a Badoo nevezetű appot hogy tegyek vele egy próbát. Én világ életemben élőben ismerkedtem, mert mégiscsak ott lehet igazán eldönteni, hogy mit is akar valaki a másiktól.
Viszont Badoon tök jól elbeszélgetek egy lánnyal kb. 2. hete már, de nekem ez az egész olyan személytelen. Utaltam rá, hogy jobban megismerném élőben is, de azt mondta majd egyszer. Kezdem azt érezni, hogy csak unalom űző vagyok neki. De egy virtuális beszélgetés elegendő unalom ellen? Valójában csak kihasználják az embert nem? Vagy hetekig, hónapokig tart egy netes beszélgetés mire talira kerülne a sor ahol akár egy óra alatt is kiderülhet, hogy mégse?... Idő pazarlásnak érzem ezt. Mér várnak heteket a lányok (nem mind)?
2 hét után én sem találkoznék senkivel élőben. Alapból most a vírus miatt a családomat sem látom, de amúgy sem.
Minek, megnézné, hogy eléggé dugható vagyok-e? Mondjuk akkor jobb, ha előbb kiderül, hogy egy fos.
Utolsó!
Mennyi idő után találkoznál? Ugyanúgy hónapokkal később is kiderülhet, hogy egy fos.
Nagyjából a legtöbbnek unaloműző, vagy egonövelő oldal. Mondjuk nem csak ez, hanem a többi társkereső is.
Mondjuk a kínálat elég borzalmas, ha az ember jobban beleássa magát. Az egy dolog, hogy a randik játékban jó nőket ajánl, de ha megnézed a közelben lévőket háátttt....
Vagy régen regisztrált unaloműző, vagy erősen átlag alatti bálna, ronda nőkből áll. Az írásod alapján egy unaloműzőbe futottál bele, jól eldumáltatok, imponált neki az érdeklődésed, de ennyi. Engedd el az ilyet és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!