Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz türelme megvárni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, akivel már egy ideje egyre jobban kedveljük egymást, én úgy látom, hogy meglehetősen zavarban van a közelemben, feltűnően kerüli a szemkontaktust, vagy épp nagyon mélyen a szemebe néz. Végre vette a bátorságot és elhívott találkozni, aminek nagyon örülök, csak rosszkor időzített, mert pont most utazom el külföldre egy hónapra. Úgyhogy megmondtam neki, h addig várnia kell a találkozóig. A kérdés adott, vajon lesz türelme megvárni?

2016. jún. 1. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog várni, egy hónap. Csak valahogy sejtelmesen kozold vele, hogy nem mint barát talalkoznal vele.
2016. jún. 1. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha addig tartod vele a kapcsolatot, akkor biztosan. Ott is biztos van net, wifi, és tudsz neki írni, küldhetsz képeket, ismerkedhettek, stb.
2016. jún. 1. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha igazán szeret,akkor megvár
2016. jún. 1. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De akkor tartsátok a kapcsolatot egymással az 1 hónap alatt is.
2016. jún. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!