Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös (hétköznapi) étkezésnél mennyire fontos megvárni a másikat, hogy elkészüljön az ő kajája is?
Nem tudom ez másoknál hogy van, de én mindig megvárom a páromat a kajálással. Az úgy jó, együtt enni. Nálunk ez alap oda vissza működik.
Pár percen nem fog múlni semmi, de egy gesztus.
Mi is meg szoktuk egymást várni.
Kivétel, ha az egyikőnknek valamiért sokkal előbb kész a kajája és kihűlne ha várna. De akkor is meg szoktuk várni a másikat amíg végez az evéssel.
Mi is meg szoktuk várni egymást de nem mindig. Van hogy az egyikünk már éhes a másik még nem, akkor külön eszünk.
De ha együtt leülünk enni, akkor olyan nincs is, hogy nem egyforma kaját eszünk, így nem lehet, hogy az enyém kész az övé még sül.
Szerintem nem kell nagyon túlgondolni, lehet csak tényleg éhes volt nagyon. De ha neked jól esik együtt enni beszéld meg vele biztos nem lesz ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!