Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van erre türelme?
Figyelt kérdés
Amikor kitört a járvány, jóval kevesebb embert láttam az utcán, szinte bárhol, így letöltöttem a Badoo nevezetű appot hogy tegyek vele egy próbát. Én világ életemben élőben ismerkedtem, mert mégiscsak ott lehet igazán eldönteni, hogy mit is akar valaki a másiktól.
Viszont Badoon tök jól elbeszélgetek egy lánnyal kb. 2. hete már, de nekem ez az egész olyan személytelen. Utaltam rá, hogy jobban megismerném élőben is, de azt mondta majd egyszer. Kezdem azt érezni, hogy csak unalom űző vagyok neki. De egy virtuális beszélgetés elegendő unalom ellen? Valójában csak kihasználják az embert nem? Vagy hetekig, hónapokig tart egy netes beszélgetés mire talira kerülne a sor ahol akár egy óra alatt is kiderülhet, hogy mégse?... Idő pazarlásnak érzem ezt. Mér várnak heteket a lányok (nem mind)?
Egy hét után érdemes találkozni, két hétnél én nem húznám tovább. Ne utalgassál, kerek-perec mondjad meg, hogy szeretnél találkozni egy héten belül; ha erre ő nem hajlandó, akkor keressél mást.
F
2020. ápr. 30. 12:59
2/19 anonim válasza:
Az ismerkedés két személy ügye, közös, egybehangzó akarattal. Ha az egyiknek valami nem tetszik, vagy megbeszélik és közös kompromisszumra jutnak, vagy elválnak az útjaik. Vagy elfogadod a lány akaratát, vagy lemondasz róla. Ő tiedet nem fogadta el. Érts belőle.
2020. ápr. 30. 13:02
3/19 A kérdező kommentje:
Nekem ez az egész fura.
2020. ápr. 30. 13:09
4/19 anonim válasza:
Aki akar veled találkozni (és nem beszari, nem kényes királykisasszony), az egy-két hét után is azt mondja, hogy találkozzatok, aki meg nem akar, azt hetekig is győzködheted, várhatsz rá akármeddig, nem fog elmenni veled. Sajnos korábban én is beleestem abba a csapdába, hogy megpróbáltam türelmes és toleráns lenni, megpróbáltam elfogadni, ha valaki azt mondta, hogy "majd", mert úgy gondoltam, nem kell elkapkodni semmit, lehet, hogy csak több idő kell neki stb. Aztán az ilyenekből rendszerint nem lett semmi (micsoda meglepetés, nem?), miközben rengeteg időm és energiám elment fölösleges dolgokra. Szóval szerintem aki mindenáron kitérő válaszokat ad, az a saját tapasztalataim alapján felejtős.
2020. ápr. 30. 13:37
5/19 A kérdező kommentje:
Vagy a másik amit bírok, hogy valaki azt mondja holnap ekkor és itt, és másnap már semmi életjelet nem ad. Nincs semmi lelkiismeretfurdalása az ilyen lánynak?
2020. ápr. 30. 14:03
6/19 anonim válasza:
#5: Sajnos sokan vannak ilyenek, nemtől függetlenül. A könnyebb utat keresik, hogy ne kelljen vállalniuk a tetteikért a felelősséget. Én is jártam már úgy, hogy elutaztam vagy 70 km-re egy randira (ez lett volna a 2. alkalom), a csaj sehol, és hiába hívtam fel, nem reagált. Pedig még előző este is beszéltünk, és nem mondta, hogy nem jön el. Iszonyú szar érzés volt, mondjuk utána annyival lett könnyebb, hogy kiderült, hogy pszichopata.
2020. ápr. 30. 14:09
7/19 anonim válasza:
Én is azt mondom ha nem is találkoztok de egy hét után nem lehet messengeren telefonon beszélni? Szerintem ez a badoo egy rakás.. Agresszív nehéz kigyomlálni ha már nem akarod használni. Na de én is pont ott jártam úgy még rég 2009-ben hogy hetekig beszélgettünk a csajjal még videót is küldött énekelt nekem, és aztán mikor már nagyon forszíroztam a találkozást közölte hogy ő olyan súlyos beteg valamilyen mozgásszervi problémája volt hogy a lakást sem hagyhatja el és jó volt velem.. Egy picit pipa lettem. Valaki írta hogy elutazott és a csaj nem volt ott, igen ez is ismerős, illetve a love.hun ismertem meg egy nőt laza kapcsolatot akart, odajött a randira, beszélgetünk, egyszer csak odafut egy kisgyerek valamit beszélnek ad neki a nő valamit és a kislány elmegy. Kérdeztem ez mi? Jah a kislányom. Mondjuk ott azt mondta és írta hogy nincs gyereke, így sajnos a randinak vége lett.
2020. ápr. 30. 14:38
8/19 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz már ismerkedni, és ez rosszabb lesz sajna.
2020. ápr. 30. 15:55
9/19 anonim válasza:
Attól hogy ez a helyzet van találkozhatsz vele. Az utazás nincs megtiltva
2020. ápr. 30. 17:03
10/19 anonim válasza:
Mond meg frankón neki, h talizni szeretnél vele. Ha nemleges, kitérő a válasz, akkor csak az egóját polírozza veled és még lehet, h 3 másikkal is. Ergo felejts el. 2 hét duma után 1 talit meg kell már ejteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!