Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nem megy a csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem megy a csajozás miért nem a csúnya lányoknál próbálkozik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
61%
#39: És abból, hogy együtt éltek, miért is következik automatikusan, hogy házasságban és nem élettársi kapcsolatban???
2020. ápr. 27. 22:09
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
A külsőben ott van a belső is valahol. Aki külsőre taszít az általában emberileg is. A külső még haverkodásnál is számít tudatalatt, olyan emberrel nem igazán fogsz aki külsőre nem szimpatikus... És párkapcsolatnál nem csak a szimpátia számít, hanem hogy vonzodj is hozzá, plusz ezek közül a lehető legjobb választás, aki leginkább igenyeidre van szabva, nem könnyű... Másik ki a csúnya? Én multkor láttam egy "csúnya" lányt, csámpás, alacsony, kövér, arca is "érdekes", de az esetlensege, annyira beinditott annyira aranyos volt, mindennel jobban megakartam húzni akkor, volt benne valami extra szubbmissziv kisugárzás ami nagyon vonzo volt... Van csomó jó csaj akik meg semmit nem váltanak ki belőlem... Hát ez ilyen. Ezt nem lehet erőltetni.
2020. ápr. 27. 22:54
 43/61 A kérdező kommentje:

Dehogynem lehet erőltetni, egyszerűen nem az instamodell nőket várod 70 éves korodig, hanem hozzámész egy szinteden lévő csúnyához.

"Szerintem a normális nők és a normális férfiak is úgy vannak ezzel, hogy inkább egyedül vannak, minthogy olyasvalakit hitegessenek aki amúgy nem is kell nekik."

Nem, a normálisak együtt vannak egy partnerrel, míg a 60 éves remetéket furcsállják és a viselkedésük is gáz, sokkal gyakrabban alakul ki demencia is az egyedül élők körében. 30-tól már akinek nincs párja nő, annak már mondják a szülei is, hogy neked pszichológushoz kéne menned.

"BÁRMILYEN csajjal, csak azért, hogy legyen nekik valakijük? Ennek mi értelme?"

Hát a normális élet, házasság, gyerek, van kihez szólni ha otthon vagy, nagyobb érzelmi és anyagi biztonság, magasabb jövedelem a háztartásban, magány elkerülése, jobb testi és mentális egészséggel jár, hosszabb élet, beilleszkedés a társadalomba, a támogató háló is megnő, ahogy a két fél családjai és barátjai "egyesülnek" stb. Neked is talán ezeket egy pszichológussal kéne megbeszélned, azért nincs párod, mert te is azt várod, hogy mikor jön el érted a "hozzád illő" 25 éves top instacica, ahelyett hogy boldogan élnél pl. egy pufibb nővel.

"attól még, hogy valaki nem tud jól "csajozni" mi a francért kellene neki igénytelen nőknél bepróbálkoznia?"

Hát mert akkor valószínűleg ő sem olyan igényességű, hogy 22 éves szép és vonzó népszerű nőket szedjen fel valamelyik egyetemről, de szeretné élvezni a párkapcsolat előnyeit.

2020. ápr. 28. 11:06
 44/61 anonim ***** válasza:
74%

Az hogy a hozzá illő párt keresi/várja valaki, nem azt jelenti, hogy insta cica vagy alfa hím kell neki.

Mint egyszer már korábban írtam, nekem eddig minden pasim átlagos volt. De nekem nem felel meg bármelyik átlagos pasi! Olyan kell, akivel stílusban, műveltségben, intelligenciában össze passzolunk és akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.

És nem értem, hogy állítólagosan felnőtt embernek miért kell ezt magyarázni. Ha összejössz bárki átlag Julcsával akivel még össze sem illesz, és utána találsz egy másik lányt, (talán ugyanilyen átlagos) akivel meg igen akkor jön a megcsalás, válás, hétvégi apukaság vagy életed végéig boldogtalan leszel.

Ha szerelmes vagy a másikba, az az érzés kitart, és jó alapot ad. Ha össze illő pár vagytok és fel tudtok nézni egymásra, akkor ez meg fog benneteket erősíteni. És az értelmes emberek ilyen párra vágynak és ezt keresik akár évekig is, nem az insta libák/ übermacsók után nyáladzanak, mint azt te képzeled. Ha így teszik, az ő szempontjukból valóban mindegy, kivel vannak együtt, mert Palvin Barbijuk úgysem lesz. De normális embernek nem ez a színvonala.

2020. ápr. 28. 11:30
 45/61 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező te rohadtuk el vagy tájolva és neked kellene inkább pszichológushoz járnod ilyen felfogással.

Szerinted a "legalja bányarém" és a topmodell csaj között nincs átmenet? Csak ez a két véglet létezik? És akinek nem jön össze, hogy a "csúcskategóriás" csajokkal járjon az egyből nyomuljon olyan nőkre akiket egyébként bottal sem piszkálna?

Érdekes elgondolás...

(és azt is hozzátenném, hogy a legtöbben egyáltalán nem akarnak "topmodellt" maguknak, köztük én sem)

"Hát a normális élet, házasság, gyerek, van kihez szólni ha otthon vagy, nagyobb érzelmi és anyagi biztonság, magasabb jövedelem a háztartásban, magány elkerülése,..."

Bla bla bla. Ki dönti el mi a NORMÁLIS élet? Ez le van írva talán valami szent törvényben, hogy márpedig így kell élni? Vagy talán TE döntöd el?

"Hát mert akkor valószínűleg ő sem olyan igényességű, hogy 22 éves szép és vonzó népszerű nőket szedjen fel valamelyik egyetemről, de szeretné élvezni a párkapcsolat előnyeit."

Biztosan olyasvalakivel fogja élvezni az ember egy "párkcsapolat" leőnyeit, akihez egyébként rohadtul nem képes vonzódni. Persze barátként, haverként elképzelhető, hogy jól ellesznek, de azért az más kategória.

"Neked is talán ezeket egy pszichológussal kéne megbeszélned, azért nincs párod, mert te is azt várod, hogy mikor jön el érted..."

Képzeld hozzám eljött anno ez a nő. Éltem az életem és találkoztam egy ilyen lánnyal, együtt is voltam vele 3 évig. Milyen furcsa nem?

És nem volt se 10/10-es se "legalja", egy átlagos, aranyos, szerethető csaj volt. És sem előtte sem utána nem próbálkoztam SOHA olyanoknál akik nem tetszettek nekem. Pedig voltak olyan csajok akik rámnyomultak elég látványosan, sokkal korábban is összejöhetett volna egy barátnő, de minek? Minek lettem volna olyannal aki amúgy nem tetszik valamilyen téren, nem felel meg számomra, nem érzem úgy, hogy "na most vele érdemes lenne megpróbálni"... Inkább maradtam egyedül és szerintem jól tettem. Semmiről sem maradtam le és mégis lett egy jó párkapcsolatom mindezek ellnére is. Milyen meglepő nem?

2020. ápr. 28. 15:15
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

"Dehogynem lehet erőltetni, egyszerűen nem az instamodell nőket várod 70 éves korodig, hanem hozzámész egy szinteden lévő csúnyához."

Kapd be a..... - at. És ki a hozzám való csúnya? Majd te eldöntöd? Ha valaki nem szimpi nem kell az életembe, haverkent sem nemhogy többre. Egy baratsagot is nehéz összehozni azonos neművel is, nem hogy kapcsolatot másik neművel csak úgy. Ki a hozzám való? Mond már meg nekem. Én ronda vagyok, de (nekem) szép nőkkel flörtöltem, ők kezdeményeztek nálam, ők nyitottak felém emberként is, szóval aki nem nyitott felém (számomra sem figyelemfelkeltő lányok) , minek foglalkoznék vele? Én nem fogom leadni, nem fogok hazudni a másik lánynak, hogy tetszik, szerelmes vagyok belé, akkor inkább élek egyedül, minthogy atverjek valakit. A másik mondom, aki nem jön be, általában kölcsönös, azok a csajok akik leginkább bejöttek életemben, kölcsönös volt, erre nyilván van valamilyen magyarázat, az ember vonzódik a hozzávalóhoz. Ha nem kapja meg, akkor ott gondok vannak, alakítson magán, de ne alkudozzon...

2020. ápr. 28. 15:37
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

"Hát mert akkor valószínűleg ő sem olyan igényességű, hogy 22 éves szép és vonzó népszerű nőket szedjen fel valamelyik egyetemről, de szeretné élvezni a párkapcsolat előnyeit."

Ezt nem nekem írtad, de ez a másik akinek nem megy a csajozás nem feltétlen ronda. Nekem nincs nőm. De azt vehettem kezdeményezésnek, ha ismeretlenül odajon egy lány és meghív inni? Szép volt nagyon, egy a sok közül, mondtam valakit. Megsincs senkim, mert egy b__lf_$z vagyok... Nem tudok kialakitani kapcsolatot akkor sem, ha a nő kezd, mert egy nyomorék vagyok, nincs önbizalmam, de ettől még nem leszek olyan lánnyal aki beadná a derekát két szép szóra... Mert nála nem kéne megerőltettni annyira sem magam.

2020. ápr. 28. 15:46
 48/61 anonim ***** válasza:
61%
#43: "beilleszkedés a társadalomba" Melyikbe? Mert a magyarban a 90-es évek közepe óta messze több az élettársi viszony, mint a házasság, utánanézhetsz a KSH honlapján. A beilleszkedés alatt meg te elvtelen konformizmust értesz, úgy látom. De ez itt a 21. század, ha esetleg nem vetted volna észre.
2020. ápr. 28. 15:50
 49/61 A kérdező kommentje:
És olyan nincs, hogy valaki egy nagyon csúnya emberrel illik össze? Keveritek az összeillést és a szépséget. Meg mi más bizonyítja, hogy a házasság a normális élet, minthogy az aki házas tovább él, jobb egészségnek örvend, stb?
2020. ápr. 28. 18:49
 50/61 A kérdező kommentje:

"(számomra sem figyelemfelkeltő lányok) , minek foglalkoznék vele"

Hát mert lehet, hogy pont vele illesz össze, csak meg kell ismerned.

2020. ápr. 28. 18:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!